Football Talk

Τορίνο – Λάτσιο 1-1: Ο ασταμάτητος Ιμόμπιλε έσωσε την παρτίδα για τους «Λατσιάλι» στις καθυστερήσεις, με το έκτο του γκολ σε πέντε ματς! (video)

Τορίνο – Λάτσιο 1-1: Ο ασταμάτητος Ιμόμπιλε έσωσε την παρτίδα για τους «Λατσιάλι» στις καθυστερήσεις, με το έκτο του γκολ σε πέντε ματς! (video)

Η Τορίνο στην αναμέτρηση με τη Λάτσιο, έφτασε λίγα λεπτά μακριά από την τρίτη της σερί νίκη στη Serie A, αλλά με εύστοχο πέναλτι ο Τσίρο Ιμόμπιλε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έγραψε το τελικό 1-1 και πέτυχε το έκτο γκολ του σε πέντε αγωνιστικές!

Η Τορίνο είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 42ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που οι μεγάλες συγκινήσεις έλειψαν! Ο Σανάμπρια έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Πέπε Ρέινα με εξαιρετική επέμβαση αποσόβησε το 1-0!

Ό,τι δεν κατάφερε ο Παραγουανός φορ, το έπραξε ο Πιάτσα! Ο Κροάτης με άψογη κεφαλιά στο 76ο λεπτό, τρία λεπτά αφότου πέρασε στο ματς, άνοιξε το σκορ και φάνηκε να ρίχνει στο καναβάτσο τη Λάτσιο, αλλά ο Τσίρο Ιμόμπιλε δεν είχε πει την τελευταία του λέξη!


Ο Ιταλός επιθετικός προειδοποίησε, αρχικά, στο 88ο λεπτό, όταν έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ της Τορίνο απομάκρυνε με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, εκμεταλλεύθηκε στον μέγιστο βαθμό το κερδισμένο πέναλτι της Λάτσιο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και με άπιαστη εκτέλεση έγραψε το 1-1 για τους Ρωμαίους, στερώντας από την «γκρανάτα» την τρίτη σερί της νίκη στη Serie A!

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τζίτζι, Μπρέμερ, Ροντρίγκεζ, Άινα (62’ Ανσάλντι), Μαντραγκόρα (62’ Λούκιτς), Πομπέγκα, Σίνγκο, Λινέτι (73’ Ρινκόν), Μπρέκαλο (73’ Πιάτσα), Σανάμπρια

Λάτσιο: Ρέινα, Μάρουσιτς (62’ Λατσάρι), Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Χισάι, Άκπα Άκπρο (79’ Μουρίκι), Κατάλντι (72’ Λούκας Λέιβα), Αλμπέρτο (46’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Άντερσον, Ιμόμπιλε, Μόρο (46’ Πέδρο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0