Football Talk

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Αήττητος, χωρίς να δεχθεί γκολ, για τρίτο σερί ματς ο «Άγιαξ της Ηπείρου»! (video)

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Αήττητος, χωρίς να δεχθεί γκολ, για τρίτο σερί ματς ο «Άγιαξ της Ηπείρου»! (video)

Η αναμέτρηση του Ιωνικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νίκαια ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία τους για να «κλέψουν» το ματς, αλλά το 0-0 έμεινε ως τελικό σκορ!

Ένα παιχνίδι χωρίς ρίσκα, έληξε και χωρίς σκορ! Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στο Δημοτικό Γήπεδο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε γύρει σε οποιαδήποτε πλευρά!

Ωστόσο, τόσο ο Πίρσμαν για τους Γιαννιώτες, όσο και ο Ντάλτσιο για την ομάδα της Νίκαιας, δεν κατάφεραν να χαρίσουν το τρίποντο στην ομάδα τους!

1ο ημίχρονο 

Ο Ιωνικός ξεκίνησε καλύτερα το ματς, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του. Οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποια μεγάλη ευκαιρία και περιορίστηκαν σε μακρινά σουτ μέχρι το 35ο λεπτό, όταν παρά την κυριαρχία των γηπεδούχων, ο ΠΑΣ απείλησε με τον Εραμούσπε! Ο Γκαρντάβσκι εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα του Ιωνικού δεν αντέδρασε σωστά, αλλά ο Αργεντινός αμυντικός δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!


Η απάντηση από το σύνολο του Δημήτρη Σπανού ήρθε στο 42ο λεπτό, όταν η σέντρα του Λευτέρη Ματσούκα έβγαλε τον Τουράμ σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Λοντίγκιν!


Ο Ιωνικός είχε ακόμα μία ευκαιρία με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, αλλά ο πολύπειρος στόπερ δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ!


2ο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με παρόμοιο τρόπο με το πρώτο! Οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποια μεγάλη ευκαιρία, μέχρι το σουτ του Πίρσμαν στο 57ο λεπτό, που ανάγκασε τον Χουτεσιώτη να πραγματοποιήσει μία δύσκολη επέμβαση!

Η απάντηση του Ιωνικού ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Ντάλτσιο έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ -και ίσως να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του- όταν ευνοήθηκε από τις κόντρες, πάτησε περιοχή, πέρασε τον Λοντίγκιν, αλλά έστειλε την μπάλα στην πλαϊνή πλευρά των διχτύων!


Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, οι δύο ομάδες φάνηκαν να συμβιβάζονται με το βαθμό της ισοπαλίας, χωρίς να σημειώνεται οτιδήποτε αξιόλογο και το 0-0 να παραμένει ως τελικό σκορ.

MVP

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που με τις καίριες επεμβάσεις και την εμπειρία του, εξασφάλισε ένα ήρεμο απόγευμα στα μετόπισθεν της άμυνας του Ιωνικού.

Η φάση του αγώνα

Η χαμένη ευκαιρία του Ντάλτσιο στο 67ο λεπτό, που με ένα καλύτερο τελείωμα θα μπορούσε να είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ (46’ Κάνιας), Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο (90+3 Πογκοσιάν), Ματσούκας (90’ Κωνσταντινίδης), Άοσμαν (83’ Μανάλης), Καμπράλ, Τουράμ

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι (52’ Μορέιρα), Λώλης (46’ Μιλιντσεάνου), Περέα (90+3 Παντελάκης)

 

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0