Football Talk

Οι «βόμβες» που έσκασαν αλλά δεν έχουν κάνει… θόρυβο!

Οι «βόμβες» που έσκασαν αλλά δεν έχουν κάνει… θόρυβο!

Τα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει, τα ευρωπαϊκά έχουν πραγματοποιήσει την πρεμιέρα τους και όμως οι κάποιες από τις μεταγραφές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στη μεταγραφική περίοδο, δεν έχουν δείξει (ακόμα) όσα θα έπρεπε

Σχετικά Άρθρα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το πρόσωπο που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μία από τις κορυφαίες μεταγραφικές περιόδους στον 21ο αιώνα. Ο Πορτογάλος αστέρας πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο ενθουσιασμός των φίλων της ομάδας, μετατράπηκε στα τέσσερα γκολ σε τρία ματς μέχρι τώρα.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις, που δεν αντέγραψαν τον 36χρονος εξτρέμ και το BN Sports σας θυμίζει ποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν προσφέρει (ακόμα) όσα θα έπρεπε. Από τον χαμό για τον Λιονέλ Μέσι, στη μεγάλη επιστροφή του Αντουάν Γκριεζμάν και από εκεί, στον πόθο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τζέιντον Σάντσο.

Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν)

Η μεταγραφή που άλλαξε την… ιστορία με τον Λιονέλ Μέσι να αφήνει την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν έπειτα από μία ολόκληρη… καριέρα στην Βαρκελώνη. Ο Αργεντινός αστέρας προκάλεσε ίλιγγο στην πόλη του «φωτός», όμως στις πρώτες του συμμετοχές, δεν έχει δώσει όσα θα περίμεναν οι κάτοικοι του Παρισιού. Ο έμπειρος επιθετικός έχει παίξει σε τρία ματς μέχρι τώρα αλλά δεν έχει καταγράψει ούτε ασίστ, ούτε γκολ. Παράλληλα η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει να δυσκολεύεται… αρκετά σε κατώτερους αντιπάλους, πάρα την μεγάλη της ποιότητα.

Lionel Messi holds his jersey after a press conference Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi said he's been enjoying his time in Paris "since the first minute" after he signed his Paris Saint-Germain contract on Tuesday night. The 34-year-old Argentina star signed a two-year deal with the option for a third season after leaving Barcelona. (AP Photo/Francois Mori)

Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να ήταν το «μπαμ» της τελευταίας μέρας, όμως ο Αντουάν Γκριεζμάν αποτέλεσε ακόμα μία σημαντική επιστροφή, καθώς έφυγε ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Γάλλος φορ είχε χάσει τον καλό του εαυτό στην Βαρκελώνη και θέλει μέσω της ομάδας της Μαδρίτης, να αναγεννήσει την καριέρα του. Βέβαια, δεν φαίνεται να πηγαίνουν όλα όπως τα έχει φανταστεί, καθώς, προς το παρόν, μετράει τέσσερις συμμετοχές χωρίς καμία προσφορά στα γκολ των «ροχιμπλάνκος». Να θυμίσουμε πως η οψιόν αγοράς του, κυμαίνεται στα 40 εκατ. ευρώ.

griziretour.jpg

Τζέιντον Σάντσο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάλευε για δύο καλοκαίρια να αποκτήσει τον ταλαντούχο εξτρέμ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, κάτι που κατάφερε φέτος. Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να επισκίασε, και αυτή, τη μεταγραφή, όμως ο Άγγλος εξτρέμ δεν έχει δικαιολογήσει τα 85 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για να αποκτηθεί. Η προσφορά του στους έξι αγώνες που έχει παίξει (μόλις δύο ως βασικός), έχουν το απόλυτο «μηδέν» σε στατιστικά.

jadon-sancho.jpg

Ντόνιελ Μάλεν (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Στην Αϊντχόφεν αποτελούσε το παιδί-«θαύμα» με ένα συνωστισμό τερμάτων, όμως στο Ντόρτμουντ τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο Ντόνιελ Μάλεν δεν έχει δικαιολογήσει ούτε εκείνος τα 30 εκατ. ευρώ που δαπάνησαν οι Βεστφαλοί για τον αποκτήσουν, παρά την σημαντική βοήθεια των Ρέινα, Χάαλαντ και Ρόις. Ο Ολλανδός επιθετικός δείχνει πως δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και η μηδαμινή προσφορά στις οκτώ συμμετοχές του, μιλάει από μόνη της.

bild-2587190.jpg

Μόιζ Κεν (Γιουβέντους)

Από τις κλασσικές περιπτώσεις της Γιουβέντους που επαναφέρει στο ρόστερ της, ποδοσφαιριστές που έχουν βγει από τα «σπλάχνα» της. Ο Μόιζ Κεν έκανε ένα πολύ καλό EURO με την Εθνική Ιταλίας ενώ είχε ξεχωρίσει και με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου έπαιζε ως δανεικός από την Έβερτον. Από την πλευρά της, η Γιουβέντους ήξερε τι ποδοσφαιριστής ήταν λόγο της επιτυχημένης παρουσίας του στην πρώτη ομάδα, και για αυτό τον απέκτησε με ενοίκιο για έναν χρόνο και επτά εκατ. ευρώ. Ο διεθνής φορ, ωστόσο, σε τρεις συμμετοχές και χωρίς γκολ, έχει δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις.

jd3ds5gozfne7oca3o1v.webp

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0