Football Talk

Τάσος Μπακασέτας: Σκόραρε ξανά απέναντι στην Κασίμπασα, που αγαπά να «πληγώνει» (video)

Τάσος Μπακασέτας: Σκόραρε ξανά απέναντι στην Κασίμπασα, που αγαπά να «πληγώνει» (video)

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει αναγκάσει τις άμυνες του τουρκικού πρωταθλήματος να χορεύουν «συρτάκι»! Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σκόραρε με μία οβίδα στο 52ο λεπτό κόντρα στην Κασίμπασα (18/09, 1-0) και την έγραψε στο «μπλοκάκι» του ως την ομάδα που αγαπά να «πληγώνει»!

Ο Τάσος Μπακασέτας ζει σε ένα ονειρεμένο ποδοσφαιρικό σύμπαν από τότε που άφησε τα ελληνικά γήπεδα! Μετά από 77 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Τουρκίας, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, έχει πετύχει 26 γκολ και έχει μοιράσει 11 ασίστ!

Μετά τη νίκη της Τραμπζονσπόρ με δικό του υπέροχο γκολ επί της Κασίμπασα (18/09, 1-0), την κατέστησε, μαζί με την Ανκαραγκουτσού, ως την ομάδα που έχει σκοράρει τις περισσότερες φορές -τέσσερις δηλαδή- από τις 16 συνολικά αντιπάλους του στο τουρκικό πρωτάθλημα που έχει τιμωρήσει!

Αναλυτικά οι ομάδες που έχει σκοράρει:

Με αυτήν τη νίκη, η ομάδα του Τάσου Μπακασέτα βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, όπου συγκατοικεί με την Μπεσίκτας και μόνο μία νίκη της Φενερμπαχτσέ επί της Μπασακσεχίρ (19/09, 19:00) θα μπορούσε να τις «εκθρονίσει».

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0