Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 4-1: «Τεσσάρα» και φουλάρει για Super League

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 4-1: «Τεσσάρα» και φουλάρει για Super League

Επιβλητική εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης στην φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο.

Μετά τον Ιωνικό και τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε άλλη μία εντυπωσιακή νίκη σε φιλικό, βάζοντας και πάλι 4 γκολ, αυτή την φορά στον Ατρόμητο.

Στο ματς που διεξήχθη στον Βόλο και ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, οι «Αρκάδες» επικράτησαν με 4-1, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς προηγήθηκε στο 22΄ με τον Μπαράλες, πέντε λεπτά μετά ο Ριέρα έκανε το 2-0, για να σκοράρει για 3η φορά στο πρώτο μέρος (33΄) ο Βαλιέντε. Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 με το σουτ του Άλβαρες έξω από την περιοχή, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τζαβίδας στο 81ο λεπτό, έπειτα από γύρισμα του Κωτσόπουλου

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ατιένθα, Καστάνιο, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα, Σίτο, Ρετζίς, Μπαράλες.
Έπαιξαν και οι: Καρμόνα, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Άλβαρες, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Καπίγια, Τιλίκα, Σονί, Μπενίτο, Τσιφτσής.

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Καρτάλης, Κλωναρίδης, Κουλούρης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0