Face to Face

Ο Στέφαν Σβαμπ στο BN Sports: «Διανύουμε εξαιρετική περίοδο, έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε έτοιμοι για την ΑΕΚ!»

Ο Στέφαν Σβαμπ στο BN Sports: «Διανύουμε εξαιρετική περίοδο, έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε έτοιμοι για την ΑΕΚ!»

Ο «λυτρωτής» του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι! Ο Στέφαν Σβαμπ έλυσε τον… γόρδιο δεσμό κόντρα στον Ατρόμητο (04/02, 0-2) στο φινάλε, για να διατηρήσει τους Θεσσαλονικείς στην κορυφή της Stoiximan Super League. Τώρα, ακολουθεί ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα, με τον Αυστριακό, μιλώντας στο BN Sports, να δείχνει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του!

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στον Τάσο Φαραό

Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 77ο λεπτό. Μέχρι εκείνο το σημείο, δεν είχε καταφέρει να σκοράρει στη φετινή Stoiximan Super League, μετά από 18 συμμετοχές. Αυτό πλέον, ανήκει στο παρελθόν!

Ο Στέφαν Σβαμπ αποτέλεσε τον «ήρωα» της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι! Πάτησε περιοχή και νίκησε τον Τσιντώτα στο 89ο λεπτό, για να ανοίξει το σκορ υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά», φέρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς σε απόσταση… αναπνοής. Κάτι που θα διασφάλιζε τελικά λίγο αργότερα, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας (04/02, 0-2).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά από 21 αγωνιστικές, εξαργυρώνει τις καλές της εμφανίσεις, ούσα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ και ετοιμάζεται να την υποδεχθεί στην Τούμπα, την ερχόμενη Κυριακή (11/02, 20:00).


Απέναντι στους Περιστεριώτες, ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος, είχε φάσεις, δοκάρια, αλλά και ακυρωμένο γκολ! Έδειχνε όμως, πως «στέρευε» από λύσεις, όσο άδειαζε η κλεψύδρα. Έως ότου εμφανίστηκε ο δικός του… από μηχανής Θεός, ο οποίος αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης, τέθηκε στη διάθεση του BN Sports!

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Φυσικά, μπορώ να σκοράρω στις κρίσιμες στιγμές, αλλά νομίζω πως στην ομάδα μας αυτή τη στιγμή, κάθε παίκτης βρίσκει δίχτυα με άνεση. Σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο, όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουμε την ικανότητα να σκοράρουμε.

Το πιο σπουδαίο είναι ότι μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, σίγουρα, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φύγαμε με τους τρεις βαθμούς», τονίζει ο Στέφαν Σβαμπ, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον σύλλογο του Περιστερίου.


Συνολικά, οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν σε 15 τελικές προσπάθειες, χωρίς να δεχθούν ούτε ένα σουτ από τον αντίπαλό τους! Τα γκολ εν τέλει ήρθαν, αν και στα τελευταία λεπτά. Κάτι που έφερε φυσικά πολλά… χαμόγελα, στις τάξεις των φιλοξενούμενων.

«Μερικές φορές χρειάζονται περισσότερες τελικές προσπάθειες. Άλλοτε βάζεις γκολ από την πρώτη κιόλας ευκαιρία και το ματς γίνεται αυτομάτως ευκολότερο. Στο Περιστέρι δεν ήταν έτσι. Ήμασταν όμως και λίγο άτυχοι.

Το δυνατότερο σημείο μας ωστόσο, είναι η νοοτροπία μας. Πιστεύαμε μέχρι το τέλος πως μπορούσαμε να κερδίσουμε και το κάναμε! Και φυσικά, όταν βρίσκεις το νικητήριο τέρμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, είναι πάντοτε όμορφο και σου προσφέρει πολλή χαρά!»


Ο Ατρόμητος έφυγε λοιπόν, μα η ΑΕΚ… έρχεται! Η επόμενη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα.

Ο έμπειρος μέσος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Τόσο για το επερχόμενο ντέρμπι «Δικεφάλων», όσο και για τα μεγάλα ματς που ακολουθούν στη συνέχεια.

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φιλάθλους, που αναμένεται να επιστρέψουν στις εξέδρες, μετά από τον αγώνα με την «Ένωση».

«Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Διανύουμε μία εξαιρετική περίοδο. Έρχονται αρκετά μεγάλα παιχνίδια αυτήν την περίοδο και είμαστε χαρούμενοι που θα τα έχουμε στην έδρα μας. Ιδίως μετά από την ΑΕΚ, που θα επιστρέψουν και οι φίλαθλοί μας στις εξέδρες! Νομίζω ότι αξίζουν να απολαύσουν τις νίκες μαζί μας.

Έχουμε αυτοπεποίθηση και ανυπομονούμε για τα επερχόμενα ματς. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τα κερδίσουμε, έτσι ώστε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση, πριν από την έναρξη της φάση των Play Off.»

sbamp.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0