Face to Face

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας στο BN Sports: «Τέτοια τροχιά, στην κεφαλιά του Μλαντένοβιτς, κανείς δεν την περίμενε» (video)

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας στο BN Sports: «Τέτοια τροχιά, στην κεφαλιά του Μλαντένοβιτς, κανείς δεν την περίμενε» (video)

Ο Παναθηναϊκός «λύγισε» τον Ατρόμητο στην έδρα του και πήρε την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Τσιντώτας έκανε τα πάντα για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, αλλά η κεφαλιά του Μλαντένοβιτς έκοψε τα «φτερά» της ομάδας του. Ο Έλληνας κίπερ μίλησε στο BN Sports για τον… πόλεμο που δόθηκε στο Περιστέρι, αλλά και για τους στόχους που έχει πλέον η ομάδα.

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό

Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι των προημιτελικών για το Κύπελλο Ελλάδος, ήταν αδιαμφισβήτητα το ΠαναθηναϊκόΑτρόμητος. Οι Περιστεριώτες πέρασαν με «διπλό» από την Λεωφόρο (2-1, 24/01) και η τελική… μάχη δόθηκε στην έδρα τους.

Εκεί ο Τσιντώτας είχε αναλάβει τον ρόλο του… κέρβερου κάτω από τα γκολποστ. Όμως ο «κεραυνός» του Πέρεθ (35’) και η άπιαστη κεφαλιά του Μλαντένοβιτς (90+6’), χάρισαν στο «τριφύλλι» το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε στο BN Sports για την φοβερή κεφαλιά του Σέρβου, το πλάνο που είχε ο Ατρόμητος για το παιχνίδι, αλλά και για τους στόχους που έχει από εδώ και στο εξής η ομάδα.

6100278.jpg

Ο Ατρόμητος μετά την εξαιρετική εμφάνιση στην Λεωφόρο (2-1, 24/01) κρατούσε την τύχη στα… χέρια του. Οι Περιστεριώτες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, με το μυαλό τους συγκεντρωμένο απόλυτα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα που είχαμε πάρει στην Λεωφόρο και η προσέγγιση μας στο παιχνίδι ήταν αμυντική, δεν τα καταφέραμε όμως. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, συνεχίσαμε δυναμικά στο δεύτερο, αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει το δεύτερο τέρμα στο 90+5’ και πήρε την πρόκριση».

Με το παιχνίδι να είναι κολλημένο στο 1-0, όλοι θεωρούσαν δεδομένη την παράταση, ενώ πολλοί σκεφτόντουσαν μέχρι και την πιθανότητα των πέναλτι. Σε όλα αυτά όμως ο Μλαντένοβιτς έβαλε ένα «τέλος» με μία φοβερή κεφαλιά που μπέρδεψε, όχι μόνο τον Τσιντώτα αλλά και όλους όσους παρακολουθούσαν την πορεία της μπάλας. Αυτή επαναπαύθηκε στα δίχτυα του Έλληνα κίπερ και έστειλε τους «πράσινους» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποκρούσει ένας τερματοφύλακας μία τέτοια φάση. Τέτοια τροχιά, στην κεφαλιά του Μλαντένοβιτς, κανείς δεν την περίμενε. Δυστυχώς για εμάς το γκολ μπήκε και χάσαμε το σκορ παράτασης που κρατούσαμε στα χέρια μας έως το τέλος».

Με τον Ατρόμητο να βρίσκεται εκτός από τον θεσμό του Κυπέλλου, η ομάδα του Ίλιτς στρέφει και πάλι της προσοχή της στον αρχικό στόχο που είχε τεθεί από την πρόσληψη του Σέρβου τεχνικού, τα play off της Stoiximan Super league.

«Φυσικά, εξ αρχής ο στόχος ήταν και είναι τα play off. Θέλουμε να μειώσουμε την διαφορά που υπάρχει και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εμείς που θα μπούμε στην πρώτη 6αδα του πρωταθλήματος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0