Face to Face

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στο BN Sports: «Θα τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς και θα περάσουμε!» (video)

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στο BN Sports: «Θα τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς και θα περάσουμε!» (video)

Χρόνος προσαρμογής; Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό και ξεχώρισε με το «καλημέρα», παρά την ήττα από τον ΑτρόμητοΟ Πολωνός θηριώδης γκολκίπερ μίλησε στο BN Sports για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, το επίπεδο της ομάδας, ενώ εξέφρασε την απόλυτη πίστη στο πρόσωπο και τις ικανότητες του προπονητή, Φατίχ Τερίμ!

Δηλώσεις στον Δημήτρη Τσάκνη

Μαζί με τους νεοαποκτηθέντες Τάσο Μπακασέτα και Βίτορ Ούγκο, ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Η ήττα από τον Ατρόμητο (24/01, 1-2), στο πρώτο μεταξύ τους ματς, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ίσως χάλασε λίγο την πρεμιέρα που θα ήθελε να έχει, αλλά μιλώντας στο BN Sports, εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση στη ρεβάνς!

Ερωτηθείς σχετικά με το αν υπάρχουν κέρδη από την εμφάνιση της Τετάρτης (24/01), ο Πολωνός κίπερ απάντησε πως αυτά αφορούν στο πολύ δυνατό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση και το γεγονός πως η ομάδα του Φατίχ Τερίμ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα από πολύ νωρίς. «Κάναμε μία πάρα πολύ δυνατή αρχή, βάλαμε γκολ πολύ γρήγορα αλλά στη συνέχεια δώσαμε δικαιώματα τα οποία ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε».

Ο Ντραγκόφσκι, προσέθεσε πως η ομάδα του αγωνίστηκε καλά και πως είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να βρει κι εκείνη τουλάχιστον ένα γκολ ισοφάρισης. «Γνωρίζαμε πως παίζαμε καλά, ωστόσο θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

DRAGOWSKI6094153.jpg

Για τη «μάχη» που θα δοθεί στο Περιστέρι

Σε ό,τι αφορά τα νέα δεδομένα με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά και την δύσκολη αποστολή που πλέον καλείται να φέρει σε πέρας ο Παναθηναϊκός, ο Πολωνός υποστήριξε πως «δημιουργήθηκε μία περίεργη κατάσταση, όπου δεχτήκαμε δύο γκολ. Παρά το σοκ, έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, όμως δυστυχώς σήμερα δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι». Το μήνυμά του σαφές, «θα πρέπει να περιμένουμε τον επαναληπτικό για να τα δώσουμε όλα και να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε» υποστήριξε.

Οι τελικοί του Ιανουαρίου

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, έκανε ακόμη αναφορά και στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (28/01) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και πως το «τριφύλλι» είναι πλέον υποχρεωμένο να δώσει μεγάλα παιχνίδια μέχρι το τέλος του μήνα (συμπεριλαμβανομένης και της ρεβάνς με τον Ατρόμητο).

Αναφέρθηκε ειδικότερα στην ετοιμότητα της ομάδας και την ποιότητα που διαθέτει το σύνολο του Φατίχ Τερίμ, ιδίως μετά τις πρόσφατες μεταγραφικές προσθήκες. «Η ομάδα διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είμαι εδώ λίγες μόνο μέρες, αλλά αυτό μπορώ να το υποστηρίξω με σιγουριά» ανέφερε ο Πολωνός. «Το επίπεδο της ομάδας και το επίπεδο που βλέπω στις προπονήσεις είναι πάρα πολύ υψηλό» συμπλήρωσε ο τερματοφύλακας των «πρασίνων».

6094086.jpg


Για τα αγωνιστικά σχέδια και το επίπεδο ετοιμότητας του Παναθηναϊκού

Σε ό,τι αφορά τέλος, τον καταρτισμό των αγωνιστικών σχεδίων του Παναθηναϊκού και με δεδομένες τις απουσίες ένεκα των πολλών προβλημάτων τραυματισμού, ο Ντραγκόφσκι εξέφρασε, δίχως σκέψη, την απόλυτη πίστη που υπάρχει προς το πρόσωπο και τις ικανότητες του προπονητή της ομάδας, Φατίχ Τερίμ.

«Εξαρτάται από τον προπονητή μας ποιους θα επιλέξει. Προσωπικά, πιστεύω πως όλοι (οι διαθέσιμοι) είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και είναι σε θέση να προσφέρουν λύσεις στην ομάδα. Συνεπώς, ναι πιστεύω αναμφίβολα πως θα είμαστε έτοιμοι για αυτού του είδους τις “ειδικές καταστάσεις”. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο» κατέληξε ο Πολωνός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0