Face to Face

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης στο BN Sports: «Όταν είσαι ασφαλής, μπορεί να χάσεις το κίνητρό σου - Αγαπώ το ίδιο Παναθηναϊκό και ΑΕΚ»

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης στο BN Sports: «Όταν είσαι ασφαλής, μπορεί να χάσεις το κίνητρό σου - Αγαπώ το ίδιο Παναθηναϊκό και ΑΕΚ»

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης βρίσκεται στην ομάδα του Ατρομήτου από το καλοκαίρι του 2021. Σε διάστημα μικρότερο των δύο ετών, έχει μετατραπεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή της ομάδας των Δυτικών Προαστίων. Tη φετινή σεζόν είναι ο ποδοσφαιριστής που φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ο Ελληνοβέλγος μεσοεπιθετικός έλαμψε, «γεμίζοντας» την στατιστική του με γκολ (1) και ασίστ (1).

Δηλώσεις στον Δημήτρη Τσάκνη

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα (06/05, 2-0), ο αρχηγός του Ατρομήτου, παραχώρησε δηλώσεις στο BN Sports όπου αναφέρθηκε εκτενώς στην πορεία της ομάδας του. Μίλησε για το αμείωτο ενδιαφέρον που υφίσταται, εκτός από την κορυφή, και στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε στους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ με φόντο την μονομαχία των δύο «πρώην» ομάδων του για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Αποτίμηση της παρουσίας του Ατρομήτου στα Play Out

Με αφορμή τη νίκη που έφερε τους Περιστεριώτες στην πρώτη θέση του πίνακα των Play Out δήλωσε: «Πάντα υπάρχει η φιλοδοξία για κάτι καλύτερο. Αυτή την χρονιά είχαμε την ευκαιρία να πάμε ψηλότερα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και παρά το γεγονός πως παίξαμε όλα τα παιχνίδια της διαδικασίας με την ασφάλεια της παραμονής στην κατηγορία, δείξαμε καλή νοοτροπία».

Στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως ο Ατρόμητος αν και δεν έμπλεξε ποτέ σε σενάρια υποβιβασμού, την ίδια στιγμή, δεν έχασε το κίνητρο να παλεύει όλα τα παιχνίδια και να διεκδικεί τις νίκες σε αυτά, «μερικές φορές, όταν είσαι ασφαλής, μπορεί να χάσεις το κίνητρό σου. Εμείς διατηρήσαμε αυτό το κίνητρο και δίναμε το 100% σε κάθε αγώνα».

κλωνα.jpg

Ποιος θα σωθεί

Αναφέρθηκε εκτενώς στο δύσκολο έργο της παραμονής, καθώς, οδεύοντας προς την τελική ευθεία, δύο ομάδες θα παλέψουν για μία θέση κάτω από τον ήλιο της επόμενης Super League. «Η παραμονή αυτή την αγωνιστική περίοδο παραμένει ανοιχτή έως την τελευταία αγωνιστική και αυτό είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον. Όλα θα κριθούν στο παιχνίδι ΙωνικόςΛαμία, καθώς ο Λεβαδειακός υποβιβάστηκε. Σε ότι αφορά το παιχνίδι των δύο, η ομάδα που θα το θελήσει περισσότερο θα παραμείνει και στην κατηγορία» συμπλήρωσε ο αρχηγός του Ατρομήτου.

Το σχόλιο για την μονομαχία Παναθηναϊκού – ΑΕΚ

Δεδομένου του γεγονότος πως ο νυν αρχηγός του Ατρομήτου, έχει υπηρετήσει ως ποδοσφαιριστής τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και την ΑΕΚ, με δύο θητείες σε κάθε ομάδα (ΑΕΚ, 2010-2012 και 2017-2020, Παναθηναϊκός 2013–2016 και 2017 ως δανεικός), δεν θα μπορούσε να παραλείψει αναφορά στην μάχη του πρωταθλήματος. «Είναι η πρώτη φορά, και αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά, που η Super League είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα. Είναι η πρώτη φορά που παρακολουθώ τα Play Off και δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα. Έπαιξα και στις δύο ομάδες που το διεκδικούν και μπορώ να πω πως και οι δύο κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

κλωνα2.jpg

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις μεγάλες στιγμές που έζησε τόσο στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας, όσο και με την Ένωση με την οποία κατέκτησε ένα Πρωτάθλημα, ενώ ξεχώρισε την συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα της. «Έζησα μεγάλες στιγμές στον Παναθηναϊκό, έζησα όμως μεγάλες στιγμές και με την ΑΕΚ με την οποία αγωνίστηκα στο Τσάμπιονς Λιγκ». Εξομολογήθηκε ακόμη, τι είναι αυτό που ξεχωρίζει στους δύο μονομάχους «βάσει των όσων έχω δει, η ΑΕΚ είναι μία πολύ επιθετική ομάδα που έχει ως προτεραιότητα την υψηλή ένταση, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που τακτικά δίνει ιδιαίτερη σημασία στην άμυνά του. Ειλικρινά δεν γνωρίζω ποιος από τους δύο θα κερδίσει το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα ήθελα και να πω γιατί, τις αγαπώ εξίσου το ίδιο». Κλείνοντας, συνέστησε υπομονή, καθώς σύντομα θα γνωρίζουμε τον μεγάλο θριαμβευτή.

Προσεχώς ελεύθερος στην αγορά..

Τέλος, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης έκανε ειδική μνεία και στο συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, το οποίο ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο. Αυτό σημαίνει πως θα είναι επισήμως ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Το συμβόλαιό μου με τον Ατρόμητο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, αλλά μέχρι τότε είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, θα τα δίνω όλα για τον Ατρόμητο στη συνέχεια με προσοχή θα δούμε τι θα φέρει η επόμενη ημέρα».

Κλωναρίδης_2.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0