Face to Face

Ο ρεπόρτερ της Τραμπζονσπόρ στο BN Sports για Ζερβίνιο: «Μόνο με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Άρη» (video)

Ο ρεπόρτερ της Τραμπζονσπόρ στο BN Sports για Ζερβίνιο: «Μόνο με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Άρη» (video)

Η «βόμβα»… έσκασε από τον Άρη και ο Ζερβίνιο θα αποτελεί τη μεταγραφή του καλοκαιριού για τους Θεσσαλονικείς. Ο ρεπόρτερ της Τραμπζονσπόρ, Γιουνούς Εμρέ Σελ σκιαγραφεί αποκλειστικά στο BN Sports τον 35χρονο εξτρέμ και αναφέρεται στον τραυματισμό που υπέστη.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Η φετινή μεταγραφική περίοδος έχει προσφέρει αρκετές… συγκινήσεις στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Οι ομάδες ενισχύονται όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να παρουσιαστούν έτοιμες στα ευρωπαϊκά προκριματικά και να σχηματίσουν άμεσα το νέο ρόστερ της σεζόν. Ωστόσο, ο Άρης, το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα. Οι «κίτρινοι» δεν ενισχύονται απλώς αλλά το… τερματίζουν με τις κινήσεις που έχουν κάνει.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνει τη μία υπέρβαση μετά την άλλη, καθώς έπειτα από τον Αντρέ Γκρέι, ανακοίνωσε και τον Ζερβίνιο. Ο 35χρονος εξτρέμ που έγραψε ιστορία με τις Λιλ, Άρσεναλ και Ρόμα, έμεινε ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ και οι «κίτρινοι» είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ο ρεπόρτερ του τουρκικού συλλόγου από το «Sabah Spor», Γιουνούς Εμρέ Σελ, μιλάει αποκλειστικά στο BN Sports και σκιαγραφεί τον Ιβοριανό άσο από την παρουσία του στην Τουρκία. Ο τραυματισμός, η ποιότητα και όλα τα ατού του έμπειρου άσου.

  • Μίλησέ μου για τον Ζερβίνιο. Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό του στυλ;

«Ο Ζερβίνιο ήταν ένα από τα ονόματα που ενθουσίασαν τους πάντες όταν ήρθε στην Τραμπζονσπόρ. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης με την καριέρα που έχει κάνει και αλλά και την ποιότητα που έχει, καθώς διαθέτει τρομερή τεχνική κατάρτιση»

  • Το πιο δυνατό και αδύναμο σημείο του;

«Ο Ζερβίνιο είναι ένας παίκτης που είναι γνωστός για την ταχύτητά του και ειδικά για τις ικανότητές του στην εκτέλεση της τελικής προσπάθειας καθώς και για τη δυναμική του σαν ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, η ηλικία του και οι τραυματισμοί που βίωσε την τελευταία περίοδο έκαναν αυτές τις πτυχές της δυναμικής του να αποδυναμωθούν. Θα έλεγα ότι το πιο αδύναμο σημείο του, είναι η διάρκεια στις καλές εμφανίσεις»

  • Μπορεί να βοηθήσει τον Άρη και πώς;

«Όταν κοιτάμε την ενδεκάδα του Άρη, φαίνεται ότι η επιθετική του γραμμή είναι περιορισμένη. Και εκτός από τον Χάιροβιτς, υπάρχουν ονόματα που μπορούμε να δούμε νεαρούς και έμπειρους στην επιθετική γραμμή. Μπορεί να προσθέσει πολλά με την εμπειρία του. Ωστόσο, το πώς θα συνέλθει από τον τραυματισμό, αν έχει αναρρώσει πλήρως, είναι σοβαρά ερωτηματικά

  • Γιατί έφυγε από την Τραμπζονσπόρ;

«Ο πιο σημαντικός λόγος αποχώρησης είναι ο τραυματισμός που βίωσε. Υπέστη έναν πολύ μεγάλο τραυματισμό και δυστυχώς η σεζόν ξεκινάει και δεν είναι ακόμα αρκετά έτοιμος. Επιπλέον, η Τραμπζονσπόρ έχει δυνατά ονόματα στις θέσεις που παίζει. Όπως ο Τρεζεγκέ και ο Βίσκα. Επίσης, ο Κουάσι είναι στην αποστολή και η Τραμπζονσπόρ ενδέχεται να κάνει άλλη μεταγραφή σε εκείνη τη θέση. Ως εκ τούτου, δεν δοκιμάστηκε στην ενδεκάδα. Με άλλα λόγια, η Τραμπζονσπόρ θέλει παίκτες έτοιμους για το Champions League

  • Αν δεν είχε τον τραυματισμό του, θα μπορούσε να βοηθήσει την Τραμπζονσπόρ;

«Πριν τραυματιστεί ο Ζερβίνιο, έβαλε 2 γκολ και μία ασίστ σε 9 αγώνες πρωταθλήματος. Δεν μπορούσε δηλαδή να δείξει την επιθυμητή απόδοση, αλλά ήταν ένα όνομα που αγαπούσαν οι συμπαίκτες του και το σημαντικότερο, ήταν ένας παίκτης που έγινε δεκτός με την έγκριση του Άβτσι. Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα είχε συμβεί αν δεν είχε βιώσει αυτόν τον τραυματισμό

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0