Face to Face

Ο Κρις Κόλμαν στο BN Sports για την Ουαλία: «Τεράστιο επίτευγμα που επιστρέψαμε στο Μουντιάλ – Θα ήθελα να δω τον Μπέιλ στην… Ελλάδα»

Ο Κρις Κόλμαν στο BN Sports για την Ουαλία: «Τεράστιο επίτευγμα που επιστρέψαμε στο Μουντιάλ – Θα ήθελα να δω τον Μπέιλ στην… Ελλάδα»

Ο αναμορφωτής του Ατρομήτου, είδε την Εθνική Ουαλίας να γράφει ξανά ιστορία και μοιράστηκε στο BN Sports τα συναισθήματά του αλλά και τις αναμνήσεις του όταν η χώρα του έφτασε στα ημιτελικά του EURO 2016.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Είναι ο άνθρωπος που έσωσε τον Ατρόμητο Αθηνών από τον εφιάλτη του υποβιβασμού. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα άλλαξε όλο τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Περιστερίου και δικαίως, λαμβάνει τα εύσημα για την παραμονή του συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Κρις Κόλμαν δεν είναι τυχαία επιλογή. Ο Ουαλός έγραψε ιστορία με τη Φούλαμ και τη Σοσιεδάδενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από την ΑΕΛ. Ωστόσο, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ήταν που οδήγησε την Εθνική Ουαλίας στα ημιτελικά του EURO 2016. Η μεγαλύτερη στιγμή της χώρας με τον Κόλμαν στο τιμόνι που κανείς δεν θα ξεχάσει.

Ο ίδιος, μοιράστηκε στο BN Sports τις σκέψεις του αλλά και τη χαρά του για την επιστροφή της χώρας του σε τελικά Μουντιάλ έπειτα από 64 χρόνια και αναφέρθηκε και στον Ατρόμητο.

_113043992_shutterstock_editorial_5744110ai_1.jpg

  • Καταρχήν, πώς νιώθετε για την επιτυχία της Ουαλίας;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η χώρα μας βρίσκεται σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είμαστε ένα μικρό έθνος, αλλά αυτό θα είναι το τρίτο μας τουρνουά σε οκτώ χρόνια κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο επίτευγμα για εμάς»

  • Ποιο ήταν το κλειδί αυτής της επιτυχίας για να βρεθεί η ομάδα στο Μουντιάλ;

«Το κλειδί της επιτυχίας είναι πάντα το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Ναι, πρέπει επίσης να είσαι καλός στο αγωνιστικό σκέλος, αλλά χωρίς την ομαδικότητα δεν φτάνεις πουθενά»

  • Πιστεύετε ότι μπορούν να πετύχουν την ίδια πορεία όπως το EURO 2016;

«Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε καλύτερο μας εαυτό και να απολαύσουμε τη στιγμή

  • Πείτε μου για τότε. Ποιο ήταν το μυστικό που έφτασε η Ουαλία στα ημιτελικά;

«Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα που ήθελε να παίξει ο ένας για τον άλλον. Κανένας παίκτης με αρνητική στάση δεν επιτρεπόταν στην οικογένειά μας. Μόνο… στρατιώτες που έμειναν μαζί και δούλευαν για την ομάδα. Σε κάθε συνάντηση της ομάδας οι παίκτες ήταν στην ώρα τους. Κανένας παίκτης δεν έφτασε ποτέ αργά στις συναντήσεις ή στις προπονήσεις. Ο απόλυτος σεβασμός ο ένας για τον άλλον

  • Ο Μπέιλ έχει δεχτεί έντονη κριτική. Τι έχετε να πείτε για εκείνον αφού τον έχετε ζήσει από πιο κοντά; Επίσης, πώς είναι σαν άνθρωπος και αν θα θέλατε να τον δείτε κάποια στιγμή στην Ελλάδα;

«Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ο καλύτερος Ουαλός παίκτης όλων των εποχών. Έχει κερδίσει περισσότερα μετάλλια από κάθε άλλο παίκτη για το Ηνωμένο Βασίλειο που έχει παίξει εκτός Αγγλίας. Έχει τρομερή νοοτροπία και είναι απόλυτος επαγγελματίας. Θα ήθελα πολύ να δω τον Μπέιλ στην Ελλάδα αλλά μόνο για τον… Ατρόμητο (γέλια

  • Ποια είναι η πρώτη σας εντύπωση από την Ελλάδα και τον Ατρόμητο;

«Λατρεύω το πάθος των Ελλήνων. Δεν μοιάζει με καμία άλλη χώρα. Αυτή είναι η δεύτερη εμπειρία μου στην Ελλάδα. Μου αρέσει να δουλεύω με τους Έλληνες παίκτες και είμαι τυχερός που τόσο η εμπειρία μου με τη Λάρισα όσο και με τον Ατρόμητο, είχα Έλληνες παίκτες με πολύ καλή νοοτροπία. Ειλικρινής και σκληρά εργαζόμενους

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0