Face to Face

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στο BN Sports: «Πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα ενόψει της νέας σεζόν – Εγώ θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ αλλά θα δούμε»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στο BN Sports: «Πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα ενόψει της νέας σεζόν – Εγώ θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ αλλά θα δούμε»

Τον απολογισμό της σεζόν αλλά και στο τι έφταιξε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε με αποκλειστικές δηλώσεις του στο BN Sports ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε την εμπειρία σε τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας τα τελευταία χρόνια αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που επέστρεψε στους τίτλους μετά από οκτώ έτη και άφησε τον Δικέφαλο χωρίς τρόπαιο φέτος.

Η χρονιά δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης παρά την καλή πορεία στην Ευρώπη αλλά και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Πάνω σε όλα αυτά, αναφέρθηκε με αποκλειστικές δηλώσεις του στο BN Sports, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει τη νέα σεζόν να αλλάξει αρκετά πράγματα ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του, που εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

  • Πες μου τα συναισθήματά σου για αυτή τη σεζόν;

«Ήταν μία δύσκολη σεζόν. Κάναμε κάποια εξαιρετικά πράγματα όπως να πάμε καλά στην Ευρώπη, να βγούμε 2οι και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου αλλά ήταν αρκετά δύσκολη χρονιά. Πρέπει να αλλάξουμε και βελτιώσουμε αρκετά πράγματα ενόψει της νέας σεζόν αλλά παρά τα προβλήματα φτάσαμε μέχρι εδώ και, παρότι ήμασταν καλοί, δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

  • Τι πήγε λάθος στον τελικό;

«Θεωρώ πως μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και είχαμε τον έλεγχο μέχρι να σκοράρουν με το πέναλτι. Μετά δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε σε αυτό και παρότι είχαμε αρκετές ευκαιρίες δεν βρήκαμε το γκολ και στο τέλος δεν κερδίσαμε»

  • Τι σχέδια έχεις για του χρόνου; Θες να παραμείνεις στον ΠΑΟΚ;

«Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Τώρα θέλω να πάω διακοπές και να ηρεμήσω. Το συμβόλαιό μου λήγει τώρα και δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Και βέβαια θέλω να μείνω, πάντα λέω πως νιώθω χαρούμενος εδώ και θα συζητήσουμε τα πάντα για το θέμα της παραμονής. Θα δούμε»

  • Η καλύτερη στιγμή που κρατάς από τη φετινή σεζόν;

«Είχαμε αρκετές καλές στιγμές φέτος θα έλεγα. Όταν περάσαμε τη Γάνδη για το Europa Conference League που κανείς δεν το πίστευε ήταν ωραίο συναίσθημα ή όταν κερδίσαμε στο Καραϊσκάκης με γκολ στην παράταση και προκριθήκαμε. Εντάξει, σίγουρα δεν τερματίσαμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν αλλά θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα δούμε ενόψει της νέας σεζόν»

εικόνα_Viber_2022-05-22_10-28-33-049.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0