Face to Face

Ο ρεπόρτερ της Μαρσέιγ Κονστάντ Γουιτσερέκ στο BN Sports: «Αν ο ΠΑΟΚ σκοράρει νωρίς, μπορεί να προκριθεί – Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια επεισόδια»

Ο ρεπόρτερ της Μαρσέιγ Κονστάντ Γουιτσερέκ στο BN Sports: «Αν ο ΠΑΟΚ σκοράρει νωρίς, μπορεί να προκριθεί – Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια επεισόδια»

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ηττήθηκε στο Βελοντρόμ όμως το 2-1 αφήνει αρκετές ελπίδες πρόκρισης ενόψει ρεβάνς στην Τούμπα. Πάνω σε αυτό αλλά και στο τι είδε από το πρώτο παιχνίδι, σχολίασε αποκλειστικά στο BN Sports ο ρεπόρτερ της Μαρσέιγ, Κονστάντ Γουιτσερέκ.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Από την αρχή γνώριζαν όλοι την δυσκολία του έργου για τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Μαρσέιγ του Σαμπαόλι. Τα προημιτελικά του Europa Conference League είναι μία ιστορική στιγμή για τον Δικέφαλο, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να του στερήσει να ονειρεύεται το ενδεχόμενο πρόκρισης στα ημιτελικά. Ούτε το εις βάρος του 2-1 στο Βελοντρόμ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μπορεί να ηττήθηκε, όμως τα πάντα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς και πάνω σε αυτό στάθηκε ο, εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ της Μαρσέιγ, Κονστάντ Γουιτσερέκ. Ο δημοσιογράφος του «Foot Mercato» αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, τις ελπίδες πρόκρισης αλλά και στον ποδοσφαιριστή που του έκανε εντύπωση.

Αναλυτικά είπε:

  • Καταρχήν πες μου τη γνώμη σου για τον αγώνα; Τι σου άρεσε περισσότερο;

«Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν πολύ κουρασμένος μετά το παιχνίδι. Λόγω του άγχους, της έντασης, του πλήθους. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν πολύ θόρυβο. Ήταν ένα πολύ ευρωπαϊκό παιχνίδι! Και τι να πει κανείς για το γκολ του Παγέτ; Ίσως το καλύτερο που έχω δει ποτέ σε γήπεδο»

  • Ποιο ήταν το κλειδί του αγώνα;

«Νομίζω ότι είδαμε μία μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Αλλά στο επόμενο παιχνίδι αν ο ΠΑΟΚ σκοράρει νωρίς, τότε μπορεί να φτιάξει μια απίστευτη ατμόσφαιρα και μετά να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Νομίζω όμως ότι θα είναι περίπλοκο ματς για τον ΠΑΟΚ»

  • Πώς σου φάνηκε ο ΠΑΟΚ και αν μπορεί να προκριθεί στα ημιτελικά;

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως πολλές ομάδες στο Βελοντρόμ. Αμυντικά. Αλλά δεν έχουν την επιλογή γιατί η Μαρσέιγ κρατάει την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν καλύτερα! Δεν νομίζω ότι μπορούν να προκριθούν, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρουμε ποτέ»

  • Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που σου άρεσε περισσότερο;

«Μου άρεσε πολύ ο τερματοφύλακας, ο Πασχαλάκης. Έκανε πολλά καλά και δεν μπορώ να κάνει τίποτα κατά τη γνώμη μου για τα δύο γκολ»

  • Η γνώμη σου για τους παίκτες της Μαρσέιγ που δεν θα μπορούν να παίξουν στην Τούμπα;

«Νομίζω ότι είναι περίεργο γιατί ο Καμαρά και ο Ζέρσον είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα. Πρέπει όμως να ξεκουραστούν και η Μαρσέιγ θα παίξει με Παρί Σεν Ζερμέν τρεις μέρες αργότερα»

  • Τι περιμένετε και περιμένετε να είστε στο δεύτερο παιχνίδι;

«Ελπίζω να δω μια καλή ατμόσφαιρα! Και ένα καλό παιχνίδι με 22 παίκτες που θέλουν να κάνουν το καλύτερο για τις ομάδες τους… Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και ανυπομονώ να είμαι εκεί!»

  • Ποια ομάδα μπορεί να προκριθεί και γιατί;

«Νομίζω ότι η Μαρσέιγ θα προκριθεί. Πρώτα από όλα γιατί είδαμε πραγματικά μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης, η Μαρσέιγ είναι καλύτερα μακριά από το Βελοντρόμ αυτή τη σεζόν»

5560761.jpg

  • Για την κατάσταση με τους οπαδούς. Τι συνέβη και τι είδατε;

«Νομίζω ότι είναι πολύπλοκο να περιγράψεις τι πραγματικά αυτό που συνέβη. Οι Έλληνες οπαδοί βρέθηκαν στη Μασσαλία το βράδυ της Τετάρτης. Και όταν οι ultras συναντιούνται (και οι δύο είναι υπεύθυνοι του ΙΜΟ) πάντα πολεμούν. Την Πέμπτη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη La Joliette (συνοικία της Μασσαλίας) και ήταν ήσυχοι. Στο γήπεδο είναι το περίεργο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έστειλαν κάποια αντικείμενα και οι οπαδοί της Μαρσέιγ έκαναν το ίδιο... Νομίζω ότι είναι και οι δύο ένοχοι»

  • Ποια ήταν η πιο φρικτή στιγμή από αυτό το επεισόδιο που είδες και αν τρόμαξες;

«Για να είμαι σαφής, δεν μου αρέσει η βία. Πάντα φοβάμαι ότι οι άνθρωποι παίρνουν αντικείμενα και τα στέλνουν σε άλλους. Δεν θέλω να το ξαναδώ»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0