EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Ταβάρες: «Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση νίκη με τη νίκη»

Ταβάρες: «Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση νίκη με τη νίκη»
Ο Έντι Ταβάρες υπήρξε καθοριστικός στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα κι έτσι Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε ραντεβού στον τελικό της Euroleague με τον Ολυμπιακό.

Η Ρεάλ, κόντρα στα προγνωστικά, επικράτησε απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο el classico του ημιτελικού με 76-68 και πέρασε στον τελικό του Final-4 της Euroleague όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό.

Ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς, Έντι Ταβάρες, ήταν καθοριστικός στο παιχνίδι της «βασίλισσας» οδηγώντας τη στον τελικό της Κυριακής (21/05).

«Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Πιέστηκα περισσότερο γιατί ο Πουαριέ, ο παίκτης που είναι πίσω μου έλειπε».

Πλέον ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι μπορεί να έχει παραπάνω αυτοπεποίθηση.  «Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και είναι κάτι που το παίρνεις νίκη με τη νίκη και πιέζοντας τον εαυτό σου κάθε μέρα».

Ο Ταβάρες ρωτήθηκε για το αν η Ρεάλ έχει το μομέντουμ με το μέρος της και απάντησε: «Προσπαθήσαμε σκληρά να γυρίσουμε και να φτάσουμε στο Final Four και τώρα θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0