EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Κάουνας και το BN Sports είναι εκεί!(video)

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Κάουνας και το BN Sports είναι εκεί!(video)

Η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στο... βροχερό Κάουνας για το Final-4 και εκεί βρίσκεται το BN Sports με τον απεσταλμένο μας, Μάνο Φυρογένη.

Μετά από την πτήση που είχε διάρκεια δύο ώρες και 45 λεπτά, οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με ολόκληρη την αποστολή έφτασαν στο Κάουνας.

Οι εικόνες και τα βίντεο που σας μεταφέρουμε είναι από τον απεσταλμένο του BN SportsΜάνο Φυρογένη, που θα βρεθεί στο Κάουνας για την κάλυψη του Final Four!

Οι διοργανωτές υποδέχτηκαν τον Ολυμπιακό με δύο πούλμαν και ένα βανάκι, ώστε να οδηγήσουν τους παίκτες και το υπόλοιπο staff στο ξενοδοχείο. Τελευταίος απ' όλους επιβιβάστηκε στο πούλμαν ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, πίσω από τον Μουσταφά Φαλ.



Τοπικά μέσα ενημέρωσης της Λιθουανίας περίμεναν τον Γιώργο Μπαρτζώκα για μερικές δηλώσεις, μόλις κατέφθασε με την ομάδα στο αεροδρόμιο, με εκείνον να ανταποκρίνεται με χαρά.

Στο μικρό αεροδρόμιο του Κάουνας της Λιθουανίας, μερικοί παίκτες του Ολυμπιακού είχαν μείνει πίσω περιμένοντας να παραλάβουν τις βαλίτσες τους.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0