Box to Box

Μπορεί η Αγγλία; Ναι, αλλά μόνο αν δει κάθε ματς σαν τελικό!

Μπορεί η Αγγλία; Ναι, αλλά μόνο αν δει κάθε ματς σαν τελικό!

Η ώρα της Αγγλίας να ριχτεί στη «μάχη» του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει έρθει. Μπορούν τα «τρία Λιοντάρια» να κατακτήσουν το πρώτο τους Μουντιάλ μετά το 1966; Αυτή είναι η ερώτηση! Σαφώς και μπορούν, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, είναι να ξεκινήσουν καλά το τουρνουά, να αντιμετωπίζουν κάθε αναμέτρηση ως τελικό και να πάψουν να τοποθετούν το «πρέπει» στην συζήτηση, αναφορικά με το… «It’s coming home»! 

Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Είναι μία πραγματικότητα πως το Μουντιάλ στο Κατάρ, το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που λαμβάνει χώρα χειμώνα, και το πρώτο τουρνουά που έχει τόσο μικρή απόσταση από το προηγούμενο, είναι γεγονός. 

Ξεκινήσαμε ήδη με την ήττα της διοργανώτριας χώρας, του Κατάρ, από το Εκουαδόρ, με τα δύο γκολ του Βαλένσια, με τους φιλοξενούμενους να «γράφουν» ιστορία, καθώς ποτέ πριν στα 92 χρόνια του τουρνουά, δεν είχε ηττηθεί η διοργανώτρια στην πρεμιέρα. Αυτομάτως, με την έναρξη του Μουντιάλ, έχουμε έκπληξη! Δεν είναι τυχαία λοιπόν η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί πως μπορούν γύρω στις 10 ομάδες να το κατακτήσουν.

Η Βραζιλία, η Αργεντινή των 35 αήττητων αναμετρήσεων, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, ώστε να υπάρχει πάντα το δίλημμα… Μέσι ή Κριστιάνο, και φυσικά η Αγγλία. Η ομάδα που ψάχνει την πρώτη της μεγάλη διάκριση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966!   



Διαβάστε την συνέχεια στο england365.gr


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0