Betpost

Πιέζουν οι Βάσκοι, όμως η «βασίλισσα» σηκώνει... ανάστημα για το 1.96 από το Pamestoixima!

Πιέζουν οι Βάσκοι, όμως η «βασίλισσα» σηκώνει... ανάστημα για το 1.96 από το Pamestoixima!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο εν όψει της 30ης αγωνιστικής της La Liga.

Επέστρεψαν τα πρωταθλήματα με δυνατές αναμετρήσεις. Μια εξ αυτών και η συνάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι Μαδριλένοι έχουν καταφέρει να διεκδικήσουν ένα σημαντικό προβάδισμα, έχοντας καθιερωθεί στην πρώτη θέση.

Παρόλα αυτά, στις τελευταίες τους εμφανίσεις δεν φαίνονται πλήρως συγκεντρωμένοι, έχοντας κενά τα οποία ο Αντσελότι καλείται να καλύψει, με την απουσία του Κουρτουά να είναι ιδιαίτερα αισθητή.

Από την άλλη οι Βάσκοι έχουν βρει τον τρόπο να φέρνουν αποτελέσματα, κάτι που προδίδει και η τέταρτη θέση στην οποία βρίσκονται. Έχουν ακόμη δρόμο να διανύσουν, όμως είναι δεδομένο πως θα βάλουν... δύσκολα στη «βασίλισσα».

Αυτό φαίνεται και από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τα αποτελέσματα να είναι πάντα αμφίβολα. Είτε ισοπαλία, είτε νίκη ενός εκ των δύο, ποτέ δεν μπορούμε να προβλέψουμε με σιγουριά την έκβαση του αγώνα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα μας χαρίζουν θέαμα και δυνατές... συγκινήσεις. Αυτή τη φορά πάντως, η νίκη κλίνει προς την πλευρά των Μαδριλένων, αν και εφόσον η Μπιλμπάο δεν καταφέρει να κρατήσει τουλάχιστον το παιχνίδι στα ίσα.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο, 1Χ και Over 2.5 σε απόδοση 1.96 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0