Betpost

Στο Βελιγράδι θα αναστηθεί και η Βίρτους για έναν εύκολο διπλασιασμό από το Pamestoixima!

Στο Βελιγράδι θα αναστηθεί και η Βίρτους για έναν εύκολο διπλασιασμό από το Pamestoixima!

Διαβάστε την στοιχηματική πρόταση του BN Sports με «άρωμα» EuroLeague για την αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Βίρτους, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (22/03, 20:00) στη Stark Arena.

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την «πληγωμένη» Βίρτους του Λούκα Μπάνκι στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της EuroLeague και αναζητά μία νίκη γοήτρου, με δεδομένο το γεγονός πως η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό AKTOR την περασμένη Τετάρτη (20/03) του αφαίρεσε ακόμη και τις όποιες μαθηματικές ελπίδες είχε, προκειμένου να προλάβει το τρένο των play in της διοργάνωσης.

Όμως και η Μπολόνια δεν βρίσκεται σε καθόλου «καλό φεγγάρι» και βλέπει το εκπληκτικό σερί που είχε χτίσει στον πρώτο γύρο να καταρρέει και το θετικό πρόσημο στις νίκες, διαρκώς να μειώνεται (αυτή την ώρα κάθεται στην όγδοη θέση και το 17-13).

Η Μπολόνια έχει ανάγκη από μία νίκη που θα την ανεβάσει ψυχολογικά και θα την εδραιώσει δίχως περαιτέρω προβλήματα στην πρώτη οκτάδα, επιτρέποντάς της βλέψεις για ένα καλό πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα προκειμένου να αποφύγει το μπέρδεμα των play in.

Το πρόγραμμά της μέχρι το τέλος είναι δύσκολο και δεν υπάρχει αυτό που λέμε σίγουρη νίκη. Το παιχνίδι με τον κουρασμένο και ελλειμματικό Αστέρα είναι ό,τι πρέπει για ανάταση και εμείς θα στηρίξουμε αυτό το σημείο, μέχρι τέλους.

Η πρόταση του BN Sports:

(22/03, 20:00) Ερυθρός ΑστέραςΒίρτους Μπολόνια, 2 σε απόδοση 1.77 από το Pamestoixima.gr.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0