Betpost

Ισπανικός «εμφύλιος» με νικήτρια την Μπαρτσελόνα και... την άμυνα στο 2.80 από το pamestoixima.gr

Ισπανικός «εμφύλιος» με νικήτρια την Μπαρτσελόνα και... την άμυνα στο 2.80 από το pamestoixima.gr
Η Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague επιδιώκοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (21/05).

Ο ισπανικός «εμφύλιος» θα λάβει χώρα στην «Zalgirio Arena» ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Καταλανοί ως ένα εκ των φαβορί για να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής, τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κατά την κανονική διάρκεια και «σκούπισαν» την οικοδέσποινα Ζαλγκίρις στα play offs (3-0).

Η Ρεάλ προέρχεται από μια εκ των πιο ανατρεπτικών και αμφιλεγόμενων σειρών στα play offs της Euroleague. Η αντίπαλη Παρτιζάν επικράτησε δις στο «WiZink Center» κάνοντας δύσκολο το έργο της «βασίλισσας». Η Ρεάλ όμως επέστρεψε και ισοφάρισε την σειρά στο Βελιγράδι φέρνοντας το πέμπτο παιχνίδι… σπίτι της όπου και επικράτησε για να βρεθεί στο Final-4 του Κάουνας. Αγωνιστικά αντιμετωπίζει τις σημαντικές απουσίες του τιμωρημένου Γιαμπουσέλε και του τραυματισμένου Ντεκ.

Η Μπαρτσελόνα παραμένει το φαβορί, αλλά δεν πρέπει να ξεγράφουμε τη Ρεάλ που «μιλάει» μέσα από την εμπειρία της. Το παιχνίδι αναμένεται κλειστό με ελκυστική επιλογή το under 160.5 πόντων σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπαρτσελόνα σε 2.80 απόδοση

Η πρόταση του BN Sports:

(19/05, 21:00) Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: 1 και under 160.5 πόντοι σε 2.80 απόδοση από την Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0