Betpost

Η αλλαγή τεχνικού δεν αρκεί στη Λειψία - Χαλαρές οι άμυνες στη Νίκαια!

Η αλλαγή τεχνικού δεν αρκεί στη Λειψία - Χαλαρές οι άμυνες στη Νίκαια!
Προγνωστικά στοιχήματος από τις αναμετρήσεις Λειψία - Ντόρτμουντ και Ιωνικός - Ατρόμητος για το Σάββατο (10/9).

Νέο πρόσωπο στον πάγκο της Λειψίας ο Μάρκο Ρόζε, πρώην της Ντόρτμουντ, μετά την απόλυση Τεντέσκο. Από… τεσσάρα σε τεσσάρα, πήγαιναν οι «ταύροι», λογική η αλλαγή προπονητή, αλλά σίγουρα δεν αρκεί. Άλλωστε μονάχα μερικές ώρες έχει ανακοινωθεί η συμφωνία και ο Ρόζε απλά θα βρίσκεται στον πάγκο σήμερα, χωρίς να έχει προπονήσει κανονικά την ομάδα. Παρόλα αυτά θα υπάρχει αλλαγή στην ψυχολογία των παικτών, γεγονός που δεν είναι αμελητέο.

Η Ντόρτμουντ κέρδισε άνετα την Κοπεγχάγη για το Champions League, ενώ γενικότερα φαίνεται πως έχει συμμαζευτεί. Δίνει περισσότερο βάρος στην άμυνα, κάτι που της έλειπε στα πρώτα ματς της σεζόν, εξού και οι τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό. Με τον Τέρζιτς στον πάγκο μάλιστα, έχει πάρει τον αέρα της Λειψίας (3/3 νίκες). Άδικα δίνεται ως αουτσάιντερ…

Παρά την αμυντική σταθερότητα των Βεστφαλών, η Λειψία σήμερα θα μπει στον αγώνα σαν… ταύρος! Θα έχει γκολ το παιχνίδι και το anytime score 1-1 φαντάζει πιθανό.

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός υποδέχεται στις 21:30 τον Ατρόμητο. Χωρίς νίκη στα πρώτα τρία ματς της σεζόν οι γηπεδούχοι, με μόλις ένα γκολ ενεργητικό, ήδη έχουν αρχίσει να αγχώνονται. Ο Ατρόμητος έχει αφήσει υποσχέσεις ως τώρα, αλλά παρουσιάζει έντονο πρόβλημα στην αμυντική συγκέντρωση καθώς και στα τρία ματς της σεζόν έχει δεχθεί γκολ.

Αμφότερες θα παλέψουν για τη νίκη και η ευκολία που δέχονται γκολ, δείχνει ότι το goal/goal είναι μια πιθανή έκβαση.

 

Προτάσεις:

16:30 Λειψία - Ντόρτμουντ: Goal/goal & over 2,5

21:30 Ιωνικός - Ατρόμητος: Goal/goal

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0