Betpost

Δεν περνάει ο Ζέκα από την Τραπεζούντα, σκοράρουν Ντιναμό και Μπόντο!

Δεν περνάει ο Ζέκα από την Τραπεζούντα, σκοράρουν Ντιναμό και Μπόντο!

Προκριματικά Champions League και όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων, στρέφονται εκεί!

Το βράδυ της Τρίτης (24/8) υπάρχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον στην Τραπεζούντα της Τουρκίας! Η ομάδα των Σιώπη και Μπακασέτα (εκτός λόγω τραυματισμού), υποδέχονται την Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα. Η ρεβάνς πρόκειται να είναι ενδιαφέρουσα, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση επί Δανικού εδάφους, οι τουρκική ομάδα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα, αλλά στάθηκε άτυχη!

Η Τραμπζονσπόρ θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση και με το σκορ του πρώτου αγώνα στο 2-1, εις βάρος της, η νίκη είναι μονόδρομος. Μπορεί το Σαββατοκύριακο να… διασύρθηκε από την Αντάλιασπορ, αλλά είναι ένα κίνητρο παραπάνω να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους Champions League. Η Κοπεγχάγη έχει προβλήματα ανασταλτικά και αυτό ήταν εμφανές και στην πρώτη αναμέτρηση.

Την ίδια ώρα στην Κροατία, η Ντιναμό Ζάγκρεπ υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ. Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Νορβηγία, η Γκλιμτ πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Πελεγκρίνο. Η αναμέτρηση στην έδρα της Μποντο θα μπορούσε να έχει τόσο υψηλότερο σκορ, όσο και άλλο νικητή. Οι δύο ομάδες είναι «δυνατές» στο σκοράρισμα , παρόλο που στο πρώτο παιχνίδι οι Κροάτες έμειναν στο μηδέν!

Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη 1

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκιλμτ G/G

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0