Betpost

Στοίχημα: Με τους πιο έτοιμους σε Περιστέρι και Λαμία!

Στοίχημα: Με τους πιο έτοιμους σε Περιστέρι και Λαμία!

Με εντυπωσιακό τρόπο και πολλά γκολ ξεκίνησε η σεζόν στη Super League, έχοντας «ζεστάνει» το φίλαθλο κόσμο ενόψει της δεύτερης μέρας. Οι «μεγάλοι» (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) ρίχνονται στη μάχη και θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί, προβάδισμα στο Περιστέρι για τον Ατρόμητο.

Το χθεσινοβραδινό 3-3 στο Βόλο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Αστέρα Τρίπολης συγκέντρωσε τα βλέμματα, με τη δεύτερη μέρα της 1ης αγωνιστικής να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο Περιστέρι, ο γηπεδούχος Ατρόμητος θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΗ. Οι παίκτες του Κρις Κόλμαν έκαναν καλή προετοιμασία, φανέρωσαν ήδη αρκετά από αυτά που θέλει να βλέπει ο προπονητής τους στο χορτάρι και με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν εξ’ αρχής (κυρίως ο Ρομπάιγ). Αντίθετα ο ΟΦΗ άργησε να κάνει μεταγραφές ενδεκάδας, έχει αδυναμίες, απουσίες (Τσιλιανίδης, Καμάου, Ντουρμισάι) και μοναδικό επιθετικό τον νεοαποκτηθέντα Ντικό. Συνεπώς, το «αστέρι» δείχνει επικρατέστερο για την πρώτη νίκη της σεζόν.

Στη Λαμία δοκιμάζεται η ΑΕΚ, χωρίς τον ανέτοιμο Μιγιάντ Γκατσίνοβιτς, θέλοντας να ξεκινήσει νικηφόρα με το… καλημέρα. Η «Ένωση» μπαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη σεζόν, έχοντας έτοιμο το «στολίδι» της, την OPAP Arena. Εκτός των άλλων, ο Ματίας Αλμέιδα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένος από την έως τώρα προσπάθεια των αθλητών του, με το κοντέρ, όσο και αν δεν έχει μεγάλη σημασία, να γράφει 6/6 στα φιλικά προετοιμασίας.

Νέα σεζόν, νέες προσκλήσεις για τη Λαμία, η οποία θα διεκδικήσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία και ελπίζει να το καταφέρει πιο εύκολα συγκριτικά με την περασμένη χρονιά. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μεγάλη συνεπώς ότι περισσότερο καταφέρει να πάρει από τον αγώνα, θα είναι ευχαριστημένη.

Ο στόχος για την ΑΕΚ φέτος, χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, είναι ξεκάθαρα η κορυφή. Και για να την κυνηγήσει, οφείλει να πάρει τέτοια παιχνίδια και μάλιστα να τα «καθαρίζει» από νωρίς. Είναι ικανή να το κάνει και πιθανό να συμβεί.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ 1

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ 2/2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0