Betpost

Έχει το momentum η Αταλάντα - Αξίζει το... ρίσκο ο Ατρόμητος!

Έχει το momentum η Αταλάντα - Αξίζει το... ρίσκο ο Ατρόμητος!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας (28/02) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά ένα ματς από την ελληνική Super League και ένα από τη Serie A κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ώστε να δώσουμε συνέχεια στο χθεσινό 2/2 του BETPOST!
Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ατρόμητο στην έδρα του, σε ένα ματς «ζωής και θανάτου» για τις δύο ομάδες. Καμία από τις δύο δεν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι», ωστόσο, κρίνοντάς τες καθαρά βάσει ποιότητας, οι Περιστεριώτες έχουν τον πρώτο λόγο. Η παράδοση βέβαια δεν είναι καθόλου υπέρ τους. 
 
Κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν έχουν σημειώσει καμία εκτός έδρας νίκη, αλλά και η «Ελαφρά Ταξιαρχία», μόλις μία φορά εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, στις 23 Οκτωβρίου του 2021 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η αναμέτρηση κρίνεται ως ειδικών συνθηκών, ο Ατρόμητος έχει σαφώς καλύτερο ρόστερ και τώρα που η μπάλα... καίει, αναμένεται να το επιβεβαιώσει. Άλλωστε, προσφέρεται σε τόσο υψηλή απόδοση το «διπλό», που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο.
 
Στην έτερή μας επιλογή, η Αταλάντα υποδέχεται τη Σαμπντόρια. Αμφότερες είναι ομάδες με επιθετικές αρετές, κάτι το οποίο το έχουν επιβεβαιώσει καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Από τα δώδεκα ματς που οι «μπεργκαμάσκι» έχουν παίξει στην έδρα τους, στη φετινή Serie A, μόλις δύο φορές δεν βρήκαν δίχτυα.

Η Σαμπντόρια από την άλλη, μόνο στα δύο πρώτα ματς κατάφερε να μην δεχτεί γκολ μακριά από το σπίτι της. Η ποιοτική διαφορά, αλλά και το momentum μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού, στα νοκ-άουτ του Europa League, καθιστούν ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη την Αταλάντα, που πιθανότατα, δεν θα μείνει στο ένα γκολ.
 
Πρόταση:
(19:30) Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 2
(21:50) Αταλάντα - Σαμπντόρια 1 & Over 1.5 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0