Betpost

Περνάει από την Κηφισιά η ΑΕΚ – λίγα γκολ στο Ιωνικός – Λαμία!

Περνάει από την Κηφισιά η ΑΕΚ – λίγα γκολ στο Ιωνικός – Λαμία!

Στην Κηφισιά θα δοκιμαστεί η ΑΕΚ απέναντι στην τοπική ομάδα, στην ρεβάνς του 4-0, την ώρα που ο Ιωνικός υποδέχεται την Λαμία στη Νίκαια και ψάχνει μία… επική ανατροπή για να συνεχίσει στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, στην φάση των «16» του θεσμού, με το BET Post να έχει ξεχωρίσει δύο από τις τέσσερις αναμετρήσεις και να σας τις προτείνει…

Το ελληνικό ενδιαφέρον στην προκειμένη φάση είναι μεγάλο και η αρχή γίνεται στο ματς της Κηφισιάς. Εκεί όπου θα μεταβεί η ΑΕΚ για να συναντήσει την τοπική ομάδα, στην ρεβάνς του 4-0 στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση σαφώς να έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της για την συνέχεια του θεσμού.

Ωστόσο, το rotation θα είναι εκτεταμένο και η συγκεκριμένη επιλογή του Αργύρη Γιαννίκη ενδέχεται να έχει δύο αναγνώσεις. Είτε την ξεκούραση ποδοσφαιριστών, αντιμετωπίζοντας το ματς αδιάφορα, είτε την προσθήκη νέων παικτών στην ενδεκάδα, οι οποίοι θα έχουν κίνητρο και θα δώσουν στην ΑΕΚ το «διπλό».

Σε αυτή την περίπτωση, θα υιοθετήσουμε το δεύτερο σενάριο. Η Κηφισιά θα «παλέψει» στο ματς, έχοντας διατηρήσει και το «μηδέν» στο πρώτο ημίχρονο στην Αθήνα, αλλά η διαφορά ποιότητας θεωρούμε πως θα κάνει και πάλι την εμφάνισή της.

Την ίδια ώρα, ο Ιωνικός φιλοξενεί την Λαμία στη Νίκαια και αναζητά μία… επική ανατροπή, για να καταφέρει να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Νικαιώτες έχουν υποστεί δύο διαδοχικές ήττες με το ελάχιστο δυνατό σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν βελτιώσει την απόδοσή τους και προέρχονται βεβαίως και από το εντός έδρας 3-0 απέναντι στον Ιωνικό.

Εδώ θα επιλέξουμε τα… λίγα γκολ. Τα λίγα τέρματα και το Under 2,5, το οποίο επιβεβαιώνουν αμφότερες στις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες εντός ή εκτός έδρας αναμετρήσεις τους αντίστοιχα. Η Λαμία εν γένει, θα προσπαθήσει να διαχειριστεί ορθολογικά το προβάδισμά της και πιθανότατα θα το καταφέρει. Ιδανικά, θα πρέπει να οδηγηθεί στην ανάπαυλα με το «μηδέν» στην εστία της…

Πρόταση:

(17:00) Ιωνικός – Λαμία Under 2,5

(19:00) Κηφισιά – ΑΕΚ 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0