Basket Talk

O Μπράνσον «καθάρισε» τους Σέλτικς σε τρία δεκάλεπτα! (video)

O Μπράνσον «καθάρισε» τους Σέλτικς σε τρία δεκάλεπτα! (video)

Ο Τζέιλεν Μπράνσον πήρε ξανά τους Νικς από το… χέρι κα με μία ακόμη καταπληκτική εμφάνιση έριξε στο… καναβάτσο το επόμενο «θύμα», τους Σέλτικς.

Οι Νιου Γιορκ Νικς κατάφεραν να «λυγίσουν» τους πρωτοπόρους της Ανατολής, Μπόστον Σέλτικς, μέσα στο «TD Garden» με 118-109.

Βέβαια, το σκορ αυτό είναι άκρως… πλασματικό, αφού οι «Κέλτες» βρέθηκαν πίσω μέχρι και με 31 πόντους διαφορά με τον Τζέιλεν Μπράνσον να παίρνει τα ηνία της ομάδας της Νέας Υόρκης και να την οδηγεί προς τη νίκη.

Συγκεκριμένα, με 39 πόντους σε μόλις τρία δεκάλεπτα και 6/11 τρίποντα ο Μπράνσον πραγματοποίησε άλλη μία καταπληκτική εμφάνιση και συνέχισε το σερί νικών (3) των Νικς.

 

Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα κι έχει στόχο να βοηθήσει την ομάδα του να τερματίσει μέχρι και στην δεύτερη θέση παίρνοντας την… μπουκιά από το στόμα των Μιλγουόκι Μπακς.

Στα τελευταία 8 παιχνίδια του ο Μπράνσον είναι πραγματικά ασταμάτητος και ηγείται την λίστα των σκόρερ με μέσο όρο 38.5 πόντους σε αυτούς τους αγώνες! Φοβερός!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0