Basket Talk

«Τρελάθηκε» με το μπλοκ του Κώστα ο Γιάννης: Μοιράστηκε τη φάση με... 16 εκατ. ανθρώπους στο Instagram! (pic)

«Τρελάθηκε» με το μπλοκ του Κώστα ο Γιάννης: Μοιράστηκε τη φάση με... 16 εκατ. ανθρώπους στο Instagram! (pic)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «τρελάθηκε» με το απίθανο μπλοκ του αδελφού του Κώστα και μοιράστηκε την εν λόγω φάση με... 16 εκατ. ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος, βλέποντας τις πρόσφατες εμφανίσεις του αδελφού του Κώστα, με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, ο «Greek Freak» φαίνεται πως ενθουσιάστηκε ακόμη περισσότερο με το ασύλληπτο μπλοκ που πραγματοποίησε ο 26χρονος σέντερ στον Τιμπόρ Πλάις κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου, της εντός έδρας αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με την Αναντολού Εφές.


Ο παίκτης των «πράσινων» πήρε τα βήματα του Γερμανού σέντερ και όταν εκείνος ήταν έτοιμος να καρφώσει, ο Αντετοκούνμπο του... είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι», χαρίζοντας ένα απίθανο στιγμιότυπο.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης δημοσίευσε την εν λόγω φάση στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την μοιράστηκε με 16,1 εκατ. ανθρώπους που τον ακολουθούν και οι οποίοι είδαν τον Κώστα Αντετοκούνμπο να «ίπταται» στον... ουρανό του ΟΑΚΑ και να προστατεύει την ρακέτα του Παναθηναϊκού

Δείτε παρακάτω: 

antetokounmpo-story.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0