Basket Talk

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με μπροστάρηδες ΛεΜπρόν, Κάρι και Ντουράντ η Team USA! (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με μπροστάρηδες ΛεΜπρόν, Κάρι και Ντουράντ η Team USA! (video)

Ποιος είδε την Team USA και δεν τη φοβήθηκε! Οι αστέρες του NBA μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πήραν την απόφαση να εκπροσωπήσουν τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Η Γερμανία έστειλε στο… καναβάτσο την Team USA Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 της Μανίλα, όπου και μετά την ήττα από τον Καναδά έμεινε εκτός βάθρου!

Αυτή η παταγώδης αποτυχία πείσμωσε τους Αμερικανούς και με πρωτοστάτη τον ΛεΜπρόν Τζέιμς οι αστέρες του NBA άρχισαν να παίρνουν… σειρά δηλώνοντας την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Δεν μου άρεσε όπως τελείωσε το καλοκαίρι για την εθνική ομάδα. Σίγουρα ενδιαφέρομαι να παίξω. Θα πρέπει να δούμε την καταπόνηση που θα έχω, αλλά με το ρόστερ που μπορούμε να δημιουργήσουμε, δεν θα χρειαστεί να κάνω πολλά», τόνισε ο Λεμπρόν Τζέιμς στη media day των δύο χρυσών και του ενός χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς.

Ο Στεφ Κάρι, από την πλευρά του, είπε στα ΜΜΕ: «Μίλησα με κάποιους ανθρώπους για αυτή την ευκαιρία. Αν όλα μείνουν ως έχουν σίγουρα θέλω να παίξω. Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Αντιλαμβάνομαι ακόμα ότι είναι ευκαιρία για την Εθνική ΗΠΑ να ανακτήσει την κυριαρχία της στον κόσμο, οπότε σίγουρα θέλω να είμαι εκεί, να είμαι στην ομάδα. Μακάρι να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα που να είμαστε όλοι εκεί».

 

Κατηγορηματικός στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο Κέβιν Ντουράντ που δεν διαπραγματεύεται την δική του συμμετοχή: «Θα παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες», τόνισε ο 3 φορές χρυσός «KD» με την Team USA.

Και ο άσος των Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ δήλωσε την διαθεσιμότητα του: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή. Θα είναι σπουδαίο να είμαι παρών».

Μεταξύ άλλων, το ενδιαφέρον τους έχουν δηλώσει και οι: Κάιρι Ίρβινγκ, Ντέβιν Μπούκερ, Μπαμ Αντεμπάγιο, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Κογουάι Λέοναρντ, Πολ Τζορτζ, Ντρέιμοντ Γκριν, Μπράντλεϊ Μπιλ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέιλεν Μπράουν, Κρις Μίντλετον, Τζούλιους Ραντλ, Ζακ ΛαΒίν, Άαρον Γκόρντον, Φρεντ ΒανΒλίτ, Μπρουκ Λόπεζ, Ζάιον Γουίλιαμσον και Κάιλ Κούζμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0