Basket Talk

Οι... πράσινες στιγμές του Σλούκα πριν τον Παναθηναϊκό!

Οι... πράσινες στιγμές του Σλούκα πριν τον Παναθηναϊκό!

Αν στη ζωή ποτέ δε λες ποτέ, γιατί να μην κάνεις το ίδιο και στον πρωταθλητισμό; Ο Κώστας Σλούκας άφησε τον Πειραιά για το Μαρούσι και το BN Sports περνάει από… κόσκινο όλες αυτές τις στιγμές που ο έμπειρος γκαρντ συναναστράφηκε με οτιδήποτε «πράσινο».

Μια απόφαση ζωής που σίγουρα θα φέρει αντιδράσεις με το… τσουβάλι. Ο Κώστας Σλούκας πέρασε 9 ολόκληρα χρόνια – με διακοπές – του επαγγελματικού του βίου στον Πειραιά και βαίνοντας προς τα 34 του χρόνια, κινεί για άλλες πολιτείες.

Η σημαία στη φανέλα παραμένει η ίδια όχι όμως το χρώμα ή το έμβλημα με τον Θεσσαλονικιό από τη Θέρμη να… μετακινεί τις τεκτονικές πλάκες της μπασκετικής πιάτσας στα του οίκου μας και όχι μόνο.

Το BN Sports, με το μικροσκόπιο επ’ ‘ώμου, ασχολείται με μια σειρά από θέματα - αναμενόμενα και μη – όπως έχει συνηθίσει τους αναγνώστες του. Ανάμεσα σε αυτά και ένα φωτογραφικό instantané με στιγμές Σλούκα – Παναθηναϊκού που τότε πέρασαν στα… ψιλά (και καλώς), όμως πλέον αποδεικνύονται ολίγον τι προφητικές.

Πρώτη και καλύτερη, η κεντρική φωτογραφία. Ο Κώστας Σλούκας σε μια χειραψία με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της επίσκεψης της Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».
download_5.png

Τότε αντίπαλοι, λίαν συντόμως και... συμπαίκτες. Κώστας Σλούκας με τα «κίτρινα» της Φενέρμπαχτσε και Ιωάννης Παπαπέτρου γνωρίζονται καλά (είχαν συνυπάρξει και στον Ολυμπιακό) και όπως όλα δείχνουν θα μάθουν καλύτερα ο ένας τον άλλο στο «τριφύλλι».
EUROLEAGUE / ЁϠ- օͅьЁהӅ (֙ԏÑVɁ: ÃŋǓ ӔϋǓ / EUROKINISSI)

Φυσικά υπάρχει και η πιο πρόσφατη στο αεροδρόμιο. Ο Κώστας Σλούκας επέστρεφε από τις διακοπές του στην Ιταλία και στο διεθνή αερολιμένα συνάντησε τον επερχόμενο προπονητή του. 
εικόνα_Viber_2023-07-08_13-27-55-875_1.jpg

Η πιο προφητική βέβαια από όλες προέκυψε από «πατάτα» της ΕΡΤ. Ή μήπως πάσης φύσεως ικανότητα των εργαζομένων της να προβλέπουν το μέλλον; Στη φάσα (έτσι λέγεται η λεζάντα) γράφτηκε παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν θα χρειάζεται να κάνουν και αλλαγές πλέον.
εικόνα_Viber_2023-07-08_14-18-59-735.jpg

Έχουν φάει «ψωμί και αλάτι» στην Εθνική ομάδα, διαγράφοντας ενίοτε πορείες αντίθετες. Ήρθε η ώρα να τους δούμε και με τα χρώματα της φωτογραφίας αλλά από την ανάποδη.
εικόνα_Viber_2023-07-08_15-06-46-155.jpg

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0