Basket Talk

Χαμός! Στον Παναθηναϊκό ο Σλούκας. LIVE όλες οι εξελίξεις - αντιδράσεις!

Χαμός! Στον Παναθηναϊκό ο Σλούκας. LIVE όλες οι εξελίξεις - αντιδράσεις!

Συθέμελη «βόμβα» στο ελληνικό μπάσκετ με τον Κώστα Σλούκα να διαβαίνει το… Ρουβίκωνα στα 33 του. Όλες οι εξελίξεις – αντιδράσεις και τα παρεπόμενα μιας κίνησης που θα συζητηθεί όσο λίγες, στο BN Sports.

Κεραυνός εν αιθρία έσκασε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7), όταν η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Πειραιά στο Μαρούσι είδε το… φως της δημοσιότητας. Ο έμπειρος διεθνής γκαρντ αποφάσισε να περάσει στο απέναντι «στρατόπεδο» - με τις ανακοινώσεις να μένουν μονάχα – και όπως είναι λογικό η εξέλιξη αυτή αναμένεται να φέρει… θύελλα αντιδράσεων.

Το BN Sports βρίσκεται στις επάλξεις και σας ενημερώνει για όλα τα νεότερα της μεταγραφής της δεκαετίας. Ειδήσεις, θέματα, αντιδράσεις, εξελίξεις. Μείνετε συντονισμένοι.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα...

«ΒΟΜΒΑ»! Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Σλούκας!

Δηλώσεις του Κώστα Σλούκα προ τετραετίας σε μια επίσκεψη της Φενέρ στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Σλούκας (2019): «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού καταλαβαίνει και σέβεται» (video)

Φωτογραφικό instantané του Θεσσαλονικιού γκαρντ με οτιδήποτε «πράσινο» πριν τα... φορέσει.

Οι... πράσινες στιγμές του Σλούκα πριν τον Παναθηναϊκό!

Ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, Σαβάς Μπιρντάλ, με περίσσιο φλεγματικό χιούμορ.

Είναι πλέον και ΕΠΙΣΗΜΟ! Ο Κώστας Σλούκας έβαλε την υπογραφή του και φωτογραφήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Διεθνής ο αντίκτυπος φυσικά με όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά Μέσα να ασχολούνται με την απόφαση του Σλούκα.

Σοκαρισμένο το ευρωπαϊκό μπάσκετ από τη μετακίνηση Σλούκα στον Παναθηναϊκό

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής αποτελεί και μία προσωπική δικαιώση για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος το έκανε όπως ο πατέρας του, Πάυλος.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, ο κόουτς Αταμάν έκανε την πρώτη του δήλωση για το κανούργιο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Δήλωση Αταμάν για Σλούκα: «Υπογράψαμε με τον καλύτερο πλέι-μέικερ της Ευρώπης»

Η άκρα μυστικότητα με την οποία κινήθηκαν οι «πράσινοι», ξάφνιασαν μέχρι και τη EuroLeague, η οποία δεν πρόλαβε ούτε... edit να κάνει τη φωτογραφία του Σλούκα με το «τριφύλλι». Ολίγον τι γκάφα θα έλεγε κανείς.

Ξαφνιάστηκε μέχρι και η EuroLeague: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σλούκα με φανέλα του Ολυμπιακού

Φύσικα μία τέτοια μετακίνηση δεν θα γινόταν... πολιτισμένα, με τους φίλους των «ερυθρολεύκων» να επιτίθενται χυδαία στη γυναίκα του Κώστα Σλούκα στο instagram.

Με την μετακίνηση του αυτή στον Παναθηναϊκό, ο Σλούκας πιάνει την κορυφή στην λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους Έλληνες μπασκετμπολίστες στην Ευρώπη.

Σαφώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο από απόλυτα ικανοποιημένος για την σπουδαία αυτή κίνηση που πραγματοποίησε το «τριφύλλι».


Είναι γνωστό τι είδους παίκτης είναι ο Κώστας Σλούκας, ο Παναθηναϊκός όμως θέλησε να μας το υπενθυμίσει με ένα βίντεο που περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες στιγμές του.



www.bnsports.gr
 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0