Basket Talk

«ΒΟΜΒΑ»! Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Σλούκας!

«ΒΟΜΒΑ»! Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Σλούκας!

Η μεταγραφή της δεκαετίας είναι προ των πυλών! Ο Κώστας Σλούκας άφησε τον Ολυμπιακό μέσα στη βδομάδα και φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τριετές συμβόλαιο με απολαβές 10 εκατ. ευρώ! Αναμένεται η επισημοποίηση της συνεργασίας τους.

Σαν άλλος... Σπανούλης, ο Κώστας Σλούκας φαίνεται πως θα ακολουθήσει και εκείνος το δρομολόγιο Πειραιάς - Μαρούσι, απλά... τούμπαλιν!

Ούτε δυο εικοσιτετράωρα δεν έχουν ολοκληρωθεί καλά καλά από τη δημοσίευση της απόφασης του Σλούκα να μη συνεχίσει στο Λιμάνι και η δημοσιογραφική... πιάτσα έχει βουίξει πως ο διεθνής γκαρντ έχει κατασταλάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και για αυτόν δεν θα χρειαστεί να κάνει πολλά χιλιόμετρα. Απλώς να ανηφορήσει προς τα βόρεια της πρωτεύουσας.

Η απόφαση του Σλούκα σαφώς και ήταν δύσκολη αλλά και άκρως σημαντική για την καριέρα του. Ο Κώστας Σλούκας είχε πρόταση από τη Φενέρ ενώ για εκείνον είχαν ενδιαφερθεί τόσο η Παρτιζάν όσο και η Αρμάνι Μιλάνο. Ωστόσο εκείνος επέλεξε Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports, ο Σλούκας έχει δώσει τα χέρια με τους «πράσινους» για τριετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές στα 10 εκατ. ευρώ και αναμένονται και τα... επίσημα στις προσεχείς ώρες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0