Basket Talk

Τρομερό σκηνικό με Γιόκιτς: Έσπρωξε τον ιδιοκτήτη των Σανς και δέχθηκε τεχνική ποινή! (video)

Τρομερό σκηνικό με Γιόκιτς: Έσπρωξε τον ιδιοκτήτη των Σανς και δέχθηκε τεχνική ποινή! (video)

Απίθανο σκηνικό στην αναμέτρηση των Σανς με τους Νάγκετς! Ο Γιόκιτς έσπρωξε τον ιδιοκτήτη του Φοίνιξ για να του πάρει την μπάλα, επειδή δεν του την έδινε και δέχθηκε τεχνική ποινή!

Οι Σανς κέρδισαν τους Νάγκετς στο Φοίνιξ (08/05, 129-124) και έφεραν τη σειρά σε ισορροπία, ωστόσο την… παράσταση έκλεψε ένα ιδιαίτερο περιστατικό μεταξύ του Νίκολα Γιόκιτς και του ιδιοκτήτη των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, ο σέντερ του Ντένβερ, στην προσπάθειά του να πάρει την μπάλα που είχε καταλήξει στην πρώτη σειρά των κερκίδων, έσπρωξε τον Μα Ίσμπια, επειδή δεν του την έδινε!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Σέρβος να δεχθεί τεχνική ποινή και να… ανάψουν τα αίματα! Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Γιόκιτς ανέφερε: «Δέχθηκα τεχνική ποινή με την δικαιολογία ότι έριξα αγκωνιά στον οπαδό των Σανς. Ο οπαδός όμως είχε τα χέρια του πάνω μου. Νόμιζα ότι η λίγκα υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύει τους παίκτες, αλλά μάλλον έκανα λάθος».

Όταν οι δημοσιογράφοι είπαν ότι επρόκειτο για τον ιδιοκτήτη των Σανς, δήλωσε: «Ξέρω ποιος είναι, αλλά καθόταν στο γήπεδο, άρα είναι οπαδός έτσι; Όποιος και να είναι, δεν μπορεί να επηρεάζει το παιχνίδι με το να κρατάει την μπάλα.

Γιατί να τιμωρηθώ εγώ; Με έπιασε αυτός. Θα προστατέψουν τον οπαδό και όχι εμένα; Δεν εννοώ εμένα, αλλά γενικά τους παίκτες. Προφανώς η λίγκα θα κάνει ό,τι θέλει, αλλά υποτίθεται ότι προστατεύει τους παίκτες».

Στο περιστατικό αναφέρθηκε μάλιστα και ο προπονητής του Ντένβερ, Μάικ Μαλόουν:

«Πιστεύω ότι είναι τρελό που ο Γιόκιτς δέχθηκε τεχνική ποινή… Πάει να πάρει την μπάλα και κάποιος οπαδός την κρατάει σαν να θέλει να είναι εκτός παιχνιδιού». Ενώ όταν ενημέρωσαν και τον ίδιο ότι ήταν ο ιδιοκτήτης των γηπεδούχων, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Χ@στηκ@»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0