Basket Talk

Σερέλης: «Θα είμαστε διαφορετικοί στα play off»

Σερέλης: «Θα είμαστε διαφορετικοί στα play off»

Ο Χρήστος Σερέλης δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και τόνισε στις δηλώσεις του ότι στα play off η ομάδα θα παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη στο Περιστέρι την έκτη του ήττα στη φετινή Basket League (09/04, 96-89), γεγονός που δεν χαροποίησε διόλου τον κόουτς Σερέλη. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά από το φινάλε της αναμέτρησης τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν με διαφορετική εικόνα στη φάση των play off.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη δίκαιη νίκη. Σήμερα ήμασταν απίστευτα κακοί στην άμυνα και στη συγκέντρωση που χρειάζεται για να παίξεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Χάσαμε δίκαια το παιχνίδι.

Υπάρχουν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι η προπόνηση, που από δω και πέρα πιστεύω θα έχουμε περισσότερες μέρες να κάνουμε προπόνηση και το δεύτερο είναι η θέληση και η διάθεση που πρέπει να δείξουν κάποιοι για να βγάλουν αυτά που γίνονται στην προπόνηση. Το έχω πει κι αυτό πολλές φορές. Σίγουρα θα είμαστε διαφορετικοί στα play off και αυτό έχει να κάνει με τη διαφορά στη νοοτροπία που θα δείξουμε»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0