Basket Talk

Σερέλης: «Θεωρώ πως μπορεί να έγινε και φάουλ στην τελευταία επίθεση»

Σερέλης: «Θεωρώ πως μπορεί να έγινε και φάουλ στην τελευταία επίθεση»
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και κυρίως με την άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Σερέλης. Ο κόουτς των «πρασίνων» τόνισε επίσης πως ίσως και να έγινε φάουλ στον Παπαγιάννη στην τελευταία φάση.
Σχετικά Άρθρα
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την προσέγγιση εμφανίστηκε ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ολυμπαικό. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε μεταγύ άλλων πως θεωρεί πως μπορεί και να υπάρχει φάουλ στον Παπαγιάννη στο τέλος ενώ χαρακτήρισε καλή την τελευταία επίθεση.

«Όντως θέλαμε να παίξουμε με τον Μπέικον στην τελευταία φάση. όλη η ομάδα του Ολυμπιακού όμως έκλεισε πάνω του. Κάναμε μία καλή επιθεση. Ο Ουίλιαμς έφτασε πολυ κοντα στο καλαθι. Θεωρω πως ισως έγινε και φαουλ στην τελευταια φαση. Ο οδηγός μας πρέπει να είναι η αμυνα 2ου ημιχρονου. Το εχω πει απο 1η μερα που ήρθα αυτό, πρέπει να βγάλουμε ένταση στην άμυνα ωστε να διαβασουμε καταστασεις στην επιθεση. Δεν διαβασαμε αρκετές από τις αλλαγες στα πικ-εντ-ρολ. Παρόλα αυτά το ματς εγινε ντερμπι και μπορουσαμε να διεκδικήσουμε και κατι παραπανω» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε όσον αφορά το σερί που τρέχουν οι Πειραιώτες.

«Δεν παιζει ρολο η παράδοση. Αν επαιζε, δεν θα παιζαμε ποτε. Στέκομαι στην άμυνα του 2ου ημιχρόνου. Έτσι πρέπει να παίζουμε και ακόμα και αν δεν είμαστε έυστοχοι να το αναπληρώνουμε με την αμυνά μας».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0