Basket Talk

Μεσίνα: «Είχαμε τον έλεγχο και παίξαμε καλή άμυνα» - Ντέιβις: «Σωστοί στις μικρές λεπτομέρειες»

Μεσίνα: «Είχαμε τον έλεγχο και παίξαμε καλή άμυνα» - Ντέιβις: «Σωστοί στις μικρές λεπτομέρειες»

Ο Ετόρε Μεσίνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τους Μπράντον Ντέιβις και Σαμπάζ Νέιπιερ να συμφωνούν με τον προπονητή τους ότι η άμυνα αποτέλεσε το κλειδί για τη νίκη.

Ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν ο Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, στάθηκε περισσότερο στην άμυνα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού:

«Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και παίξαμε και καλή άμυνα. Στην τελευταία περίοδο πήγαμε σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός που μας έδωσαν τη νίκη.

Παρά τα προβλήματα και τις απουσίες μας, με τελευταίο τον τραυματισμό του Ντατόμε δείξαμε ότι τη θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη, οπότε στο τέλος είμαι ευχαριστημένος.»

Ο Μπράντον Ντέιβις με τη σειρά του συμπλήρωσε: «Κάναμε σωστά τις μικρές λεπτομέρειες που κρίνουν έναν αγώνα, όπως να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα, να βγάλουμε καλές άμυνες ειδικά στην τελευταία περίοδο ενώ μας βοήθησαν πολύ οι φίλαθλοί μας που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη νίκη.»

Τέλος ο Σαμπάζ Νέιπιερ είπε: «Είχαμε κάποιες καλές στιγμές στην επίθεση αλλά η άμυνα ήταν αυτή που μας κράτησε ενωμένους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0