Basket Talk

Γερό μπάσιμο της Αρμάνι Μιλάνο για Ντόρσεϊ!

Γερό μπάσιμο της Αρμάνι Μιλάνο για Ντόρσεϊ!
Η αποδέσμευση του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τους Ντάλας Μάβερικς το βράδυ της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου σήμανε αυτόματα και την έναρξη του... διαγωνισμού πλειοδοσίας για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα γκαρντ από τις ομάδες της Ευρωλίγκα. Και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports μία από τις ομάδες που ερίζουν για την απόκτησή του είναι και η Αρμάνι Μιλάνο!
Με προϋπηρεσία τριών σεζόν στην Ευρωλίγκα, δύο με τη φανέλα της Μακάμπι και μία με αυτή του Ολυμπιακού, ο Ντόρσεϊ είναι λογικό να είναι περιζήτητος στην Ευρώπη. Οι πιθανότητες παραμονής του στο ΝΒΑ είναι μηδαμινές αφού σε αυτό το χρονικό σημείο δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να του δώσει εγγυημένο συμβόλαιο. Την ίδια ώρα ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες ετοιμάζονται να του στρώσουν... χαλί για να πατήσει και να επιστρέψει στη «γηραιά ήπειρο».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops.net η Μονακό είναι η πρώτη ομάδα που του προσέφερε συμβόλαιο της τάξης των 1,25 εκατομμυρίων ευρώ ενώ στο... κόλπο αναμένεται να μπουν τόσο η πρώην ομάδα του Μακάμπι Τελ Αβίβ που ψάχνεται για έξτρα σκόρερ από την περιφέρεια λόγω του τραυματισμού του Μπάλντγουιν και της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί με τον Νταρούν Χίλιαρντ, η Φενέρμπαχτσε που δεν έχει μείνει ευχαριστημένη από τον Κάρσεν Έντουαρντς και άλλωστε είχε «πλησιάσει» τον Ντόρσεϊ και πριν συμφωνήσει με τους Μάβερικς ενώ και ο Ολυμπιακός είναι θεωρητικά στο παιχνίδι. Κυρίως λόγω της περσινής παρουσίας του στην ομάδα του Πειραιά.

Όμως η ομάδα που σύμφωνα με πληροφορίες έχει δείξει έως τώρα το πιο δυνατό ενδιαφέρον και πιέζει τον παίκτη είναι η Αρμάνι Μιλάνο του Έτορε Μεσίνα. Η ιταλική ομάδα που μέτρησε 9 σερί ήττες πριν κάνει δύο απανωτές νίκες και ανασάνει βαθμολογικά αναζητά έναν σκόρερ από την περιφέρεια και για αυτό τον λόγο προχώρησε πρόσφατα στην απόκτηση του Γάλλου πρώην ΝΒΑερ Λουαού-Καμπαρό. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» του Μιλάνο σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ ο οποίος ειδικά στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ομάδας του στην Ευρωλίγκα σκοράρει μέσο όρο 6,6 πόντους σουτάροντας με 10/39 εντός πεδιάς, δηλαδή μόλις με 25,6% ευστοχία.

Το σχεδόν σίγουρο λοιπόν είναι πως ο Ντόρσεϊ θα επιστρέψει λίαν συντόμως στην Ευρώπη αλλά το ζητούμενο είναι ποιας ομάδας από αυτές που θέλουν και κυρίως... μπορούν λόγω κασέ να τον αποκτήσουν θα είναι αυτή που θα τα καταφέρει. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Γιάννης Ψαράκης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0