Basket Talk

Επίσημο αντίο του Παναθηναϊκού στον αρχηγό του: «Ιωάννη εις το επανιδείν...»

Επίσημο αντίο του Παναθηναϊκού στον αρχηγό του: «Ιωάννη εις το επανιδείν...»
Επίσημη μορφή πήρε το «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, με τους «πράσινους» να ανεβάζουν αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα σόσιαλ μίντια και τον διεθνή παίκτη να ετοιμάζει βαλίτσες για το Βελιγράδι...
Σχετικά Άρθρα
Οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου από το «τριφύλλι» που όπως όλα δείχνουν, οδεύει προς την... αγκαλιά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το Βελιγράδι, με την Παρτίζαν να είναι κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος προορισμός του, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το BN Sports. Τελικά οι Σέρβοι δεν θα χρειαστεί να καταβάλλουν κάποιο buy out για να τον κάνουν κάτοικο Βελιγραδίου, αφού ο Ιωάννης εδώ και λίγη ώρα... κυκλοφορεί ελεύθερος και φέρεται να επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παίζοντας για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη, σε άλλη ομάδα εκτός από τους «αιώνιους».    

Οι «πράσινοι» μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Τουίτερ, ευχαρίστησαν τον αρχηγό τους για την προσφορά του τα 4 χρόνια παρουσίας στο ΟΑΚΑ με το τριφύλλι στο στήθος, ενώ παράλληλα του ευχύθηκαν τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας και της ζωής του.

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Ιωάννη Παπαπέτρου: 

«Ιωάννη σε ευχαριστούμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης στην ομάδα μας. Καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς. Εις το επανιδείν».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0