Basket Talk

Πιθανός «εμφύλιος αιώνιων» στο EuroCup γυναικών, όλοι οι αντίπαλοι των γυναικείων ομάδων μπάσκετ

Πιθανός «εμφύλιος αιώνιων» στο EuroCup γυναικών, όλοι οι αντίπαλοι των γυναικείων ομάδων μπάσκετ

Πιθανή είναι η συνάντηση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στον πρώτο όμιλο του EuroCup γυναικών στην περίπτωση που οι «ερυθρόλευκες» τερματίσουν τρίτες, κάτω από Ερυθρό Αστέρα και Σέπσι. Όλοι οι αντίπαλοι των γυναικείων ομάδων μπάσκετ στα ευρωπαϊκά κύπελλα! 

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει μια είσοδο στους ομίλους του EuroLeague γυνακών, αγωνιζόμενος στον πρώτο όμιλο των προκριματικών εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ρουμανική Σέπσι και τον Ερυθρό Αστέρα από τη Σερβία. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση του (τριών ομάδων) προκριματικού ομίλου θα προκριθεί απευθείας στους ομίλους ενώ ο 2ος και ο 3ος στους ομίλους της κανονικής περιόδου του EuroCup.

ευρωλιγκα_1.png

Μάλιστα, η 3η θέση στέλνει απευθείας στον 1ο όμιλο (του EuroCup) με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό, την πολωνική Λούμπλιν και τον νικητή Λουντοβίνα (Ουγγαρία)-Ραμάτ Ασαρόν (Ισραήλ). Αντίθετα η 2η θέση του προκριματικού ομίλου της EuroLeague οδηγεί στον 5ο όμιλο του EuroCup μαζί με Νεσιμπέ Αϊντίν, Μπούρσα (αμφότερες από την Τουρκία) και τον νικητή Ελιτζούρ Χολόν – Εσπερίδες.

unnamed_10.png

EuroCup Women

Τα προκριματικά του EuroCupεμπεριέχουν μεγάλη δόση ελληνικού μπάσκετ, καθώς οι 4 εκ των 5 αναμετρήσεων έχουν παρουσία ομάδας της χώρας μας. Πιο συγκεκριμένα, Εσπερίδες Καλλιθέας, Δάφνη Αγίου Δημητρίου, Χανιά και Ελευθερία Μοσχάτου διεκδικούν μια θέση στους ομίλους του ευρωπαϊκού κυπέλλου γυναικών.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προκριματικών των ελληνικών ομάδων:

Χολόν – Εσπερίδες Καλλιθέας

Η πρόκριση οδηγεί στον 5ο όμιλο με τις τουρκικές Νεσιμπέ Αϊντίν, Μπούρσα και 2ο από προκριματικό όμιλο (του Ολυμπιακού) της Ευρωλίγκα.

Χατάι – Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Η πρόκριση οδηγεί στον 2ο όμιλο με Ουνιβερσίτας (Ουγγαρία), Μπερόε (Βουλγαρία) και ομάδα από τον δεύτερο προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκα

Μπιντκότζ – Χανιά

Η πρόκριση οδηγεί στον 4ο όμιλο με Γκντίνια (Πολωνία), Γκεντσλίκ (Τουρκία) και Αράντ (Ρουμανία)

Ελευθερία Μοσχάτου – Σλάβια Μπάνσκα

Η πρόκριση οδηγεί στον 3ο όμιλο με Γαλατασαράι (Τουρκία), Γκορζόβ (Πολωνία) και Πιεστάνσκε (Σλοβακία)
 

γιουροκαπ.png

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0