Basket Talk

Στον ιππόδρομο, αντί για… διακοπές ο Γιόκιτς!

Στον ιππόδρομο, αντί για… διακοπές ο Γιόκιτς!

Μπορεί οι περισσότεροι παίκτες του NBA να απολαμβάνουν αυτό το διάστημα τις διακοπές τους, όμως αυτό δεν συμβαίνει και με τον Νίκολα Γιόκιτς, που είναι στη Σερβία και πήγε να παρακολουθήσει ιπποδρομίες!

Την ώρα που οι περισσότεροι παίκτες του NBA να απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε εξωτικούς προορισμούς, ο Νίκολα Γιόκιτς δείχνει για μια ακόμη φορά πως δεν σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο. Ο σέντερ των Νάγκετς εθεάθη στην πατρίδα του, την Σερβία, και χθες παρακολούθησε δια ζώσης ιπποδρομίες.

 «Το όνειρό μου είναι να γυρίσω στη Σερβία μετά το τέλος της καριέρας μου και να γίνω εκπαιδευτής αλόγων. Δυστυχώς, η χώρα μου είναι η χειρότερη στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα, υπάρχουν μόνο 150 άλογα που μπορούν να συμμετέχουν σε κούρσες. Είναι δύσκολο να συμμετάσχεις σε αγώνες μακριά από τη Σερβία, όμως το απολαμβάνω», είχε δηλώσει παλαιότερα, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως ό,τι είχε πει, ισχύει και με το παραπάνω.

Αν κάποιος μάλιστα τον έβλεπε, δίχως να τον γνωρίζει, δεν θα αντιλαμβανόταν πως είναι ένας… σταρ! Εμφανίστηκε με ένα απλό λευκό φανελάκι και καπέλο στις ιπποδρομίες, έχοντας πάντως γύρω του και αρκετούς φίλους της ομάδας και θαυμαστές δικούς του, για ένα αυτόγραφο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0