Basket Talk

Η (πράσινη) νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου

Η (πράσινη) νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου

Το βράδυ της 12ης Απριλίου 2022 θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια όχι μόνο από τους φίλους του Παναθηναϊκού και τον ιστορικό του μέλλοντος. Είναι η νύχτα στην οποία μονομιάς ο «εξάστερος» του ελληνικού μπάσκετ «διέγραψε» μονομιάς με εντολή του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου τόσο τον προπονητή του Δημήτρη Πρίφτη όσο, κυρίως, τα δύο «τοτέμ» της ομάδας Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή της επόμενης μέρας στον Παναθηναϊκό που από τις 13 Απρίλη και μετά γυρίζει (ξανά) σελίδα την ώρα που ένα μεγάλο μέρος των φίλων, φιλάθλων και οπαδών, της ομάδας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τις καταιγιστικές εξελίξεις και αλλαγές.

Διαβάστε λοιπόν όπως κάλυψε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις το BN Sports

- Για την απόλυση του Δημήτρη Πρίφτη που πλήρωσε το μάρμαρο για τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό.

- Τον εξωστρακισμό του Δημήτρη Διαμαντίδη και την αποπομπή (μέχρι νεοτέρας) του Φραγκίσκου Αλβέρτη τους οποίους μαζί με τον Τάκη Τριαντόπουλο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγόρησε μέσω ποσταρίσματος στο instagram ως υπεύθυνους τόσο για το αγωνιστικό χάος στην ομάδα αλλά και για «τρύπα» τριών εκατομμυρίων ευρώ το οποίο αναγκάστηκε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης (που επιστρέφει φυσικά στα κοινά) να καλύψει.

- Για την επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη για μία 4η θητεία σε ρόλο τεχνικού διευθυντή αυτή τη φορά.

- Για τους Σωτήρη Μανωλόπουλο και Γιώργο Βόβορα, προπονητικά τέκνα του «Αρτζι» που θεωρούνται φαβορί και αουτσάιντερ αντίστοιχα για τη θέση που έμεινε κενή μετά την απόλυση Πρίφτη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0