Basket Talk

Ολυμπιακός: Το photostory από το τελευταίο «αντίο» του Βασίλη Σπανούλη

Ολυμπιακός: Το photostory από το τελευταίο «αντίο» του Βασίλη Σπανούλη
Η μεγάλη στιγμή με τη συνέντευξη Τύπου στην οποία ο Βασίλης Σπανούλης είπε το τελευταίο του «αντίο» στον Ολυμπιακό και στα παρκέ ολοκληρώθηκε.
Σχετικά Άρθρα

Μέσα σε μια άρτια εκδήλωση οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρέτησαν με κάθε επισημότητα τον επί σειράς αρχηγών τους, ο οποίος αποφάσισε το φετινό καλοκαίρι να σταματήσει από την ενεργό δράση.

Το «BN Sports» που σας μετέφερε με ειδικό Live από το ΣΕΦ κάθε εξέλιξη από την Συνέντευξη Τύπου, συγκέντρωσε τα καλύτερα φωτογραφικά «κλικς» και σας τα παρουσιάζει παρακάτω.

1. Η στιγμή της άφιξης 


Ο Βασίλης Σπανούλης έφτασε στο ΣΕΦ συνοδευόμενος απ' την οικογένειά του για τη συνέντευξη Τύπου.

spanoulis_1.jpg


2. Το εντυπωσιακό σκηνικό στο ΣΕΦ

Το σκηνικό που διαμορφώθηκε ήταν εντυπωσιακό στη σάλα του ΣΕΦ για τη συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.

vspan1.jpg

3. «Το σύστημα Σπανούλης»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δώρισε στον «Kill Bill» ένα κύβο τον οποίο ονόμασε «Το σύστημα Σπανούλης» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου προς τιμήν του.

kill-bill6.jpg

4. Η υπόκλιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο


Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη και ανέφερε πως όπως ο Kill Bill πήρε την σκυτάλη απ' τον Νίκο Γκάλη, έτσι και ο Γιάννης θέλει να την πάρει απ' αυτόν. Μάλιστα, τόνισε πως χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης.

span-giannis.jpg

5. Το φιλικό προς τιμήν του


Φιλικό προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη θα διοργανώσει ο Ολυμπιακός τον Σεπτέμβριο του 2022, όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος

span-angelopoylos.jpg

6. Ο «Kill Bill» με όλα τα τρόπαια!


Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο «Kill Bill» φωτογραφήθηκε μαζί με όλους τους τίτλους που έχει κατακτήσει στην καριέρα του.

spanoulis-koupes.jpg

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0