World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Κόντρες, ντέρμπι, αγωνία και... έντονα συναισθήματα όσο πλησιάζει το τέλος του τουρνουά (video)

Waterpolo Trials Tournament: Κόντρες, ντέρμπι, αγωνία και... έντονα συναισθήματα όσο πλησιάζει το τέλος του τουρνουά (video)

Από το πρωί στην Πετρούπολη έως και το απόγευμα στον Άλιμο, η ημέρα ήταν γεμάτη για μίνι παίδες, παίδες και εφήβους. Οι παίδες του Ηλυσιακού υπέκυψαν απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά οι έφηβοι έφυγαν με νίκη. Νικητές έφυγαν και οι έφηβοι του Υδραϊκού, με τους μίνι παίδες του ΑΟΝΣ Μίλων και τους παίδες της Ηλιούπολης να ακολουθούν. Αδιαμφισβήτητα, το highlight της ημέρας ήταν το ντέρμπι μεταξύ μίνι παίδων Εθνικού και Νηρέα Γέρακα, με τους μικρούς οικοδεσπότες να αλλάζουν εντελώς στάση μετά το ημίχρονο, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Οι παίδες του Ηλυσιακού υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν βρει τη φόρμα τους και να παίρνουν ένα καλό αποτέλεσμα. Η οικοδέσποινα κατάφερε να μειώσει το σκορ όσο μπορούσε, βγαίνοντας στην αντεπίθεση, όμως ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε ανώτερος σε αυτή τη «μάχη» φεύγοντας νικητής με τελικό σκορ 7-5.

Υδραϊκός και Ιωνικός έχουν δυνατές ομάδες στο εφηβικό τμήμα τους και έχουμε απολαύσει τις επιδόσεις τους καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά. Σε... μονομαχία εξελίχθηκε το ματς, όμως η οικοδέσποινα δεν «χαρίζεται». Γερή άμυνα και γρήγορες επιθετικές ενέργειες σχημάτισαν την... συνταγή της επιτυχίας, με αποτέλεσμα ο Υδραϊκός να αποσπάσει τη νίκη με σκορ 8-5.

Τους πρωινούς αγώνες έκλεισαν οι έφηβοι του Ηλυσιακού και της Πετρούπολης. Ένα παιχνίδι πραγματικό... ντέρμπι. Λίγα τα γκολ και αυτό εξαιτίας της ασφυκτικής πίεσης που ασκούσε η μία ομάδα στην άλλη. Πόντο πόντο εξελισσόταν το ματς με τον νικητή να κρίνεται με διαφορά ενός μόνο γκολ. Η οικοδέσποινα είναι εκείνη που βρήκε τη λύση και... εκτέλεσε ψυχρά την αντίπαλό της (7-6).

Το απόγευμα είχαν την ευκαιρία να βουτήξουν και οι μίνι παίδες στην πισίνα. Η αρχή έγινε με τον ΑΟΝΣ Μίλων και τον Ιωνικό. Μπορεί οι μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες της οικοδέσποινας να παρουσιάζουν διακυμάνσεις στις αποδόσεις τους, όμως οι ζωηροί μικροί αθλητές έβγαλαν τον σύλλογο... ασπροπρόσωπο. Δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες συγκριτικά με την αντίπαλό τους και πήραν περισσότερα ρίσκα, ακόμη και αν αρκετές προσπάθειές τους έπεσαν... στο κενό. Επιβλήθηκαν με σχετική ευκολία και έφυγαν με την πολυπόθητη νίκη (13-7).

Ακολούθησαν οι μίνι παίδες του Εθνικού και του Νηρέα Γέρακα. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν και τη καλύτερη τύχη έως τώρα στις λιγοστές εμφανίσεις που έχουν κάνει. Παρόλα αυτά, τα αμυντικά κενά του Εθνικού, τους επέτρεψαν να βρουν χώρους και να αποκτήσουν ένα καθαρό προβάδισμα. Μερικές επιθετικές αστοχίες της οικοδέσποινας έκαναν ακόμη πιο εύκολη τη δουλειά του Νηρέα Γέρακα. Παρόλα αυτά, από την τρίτη περίοδο και έπειτα, ο Εθνικός ανέβασε ρυθμούς, η άμυνα έγινε πιο συνοχική και έβγαινε γρήγορα στην αντεπίθεση. Πλησίασε στο σκορ με... συνοπτικές διαδικασίες, μέχρι που έφερε και το ματς στα ίσα. Η ισοπαλία (13-13) παρέμεινε μέχρι το τέλος, όμως οι μικροί αθλητές του Εθνικού την πανηγύρισαν δικαίως σαν νίκη.

Συνηθισμένος στα ντέρμπι καθώς φαίνεται ο Εθνικός, αφού και το ματς των παίδων του συλλόγου με την Ηλιούπολη είχε άφθονες κόντρες και μονομαχίες. Στις πρώτες δύο περιόδους κάθε φορά που σκόραρε μια ομάδα, η άλλη είχε έτοιμη απάντηση, με αποτέλεσμα η ισοπαλία να... δεσπόζει. Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα και να ξεφύγουν, με τον Εθνικό να μειώνει σημαντικά τη διαφορά. Σε αντίθεση όμως, με τους μίνι παίδες του συλλόγου, οι παίδες δεν κατάφεραν να βρουν τον στόχο όσες φορές χρειαζόταν για να πάρουν τη νίκη, με την Ηλιούπολη να επιβάλλεται με 14-7.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0