World Sports

Ο Απόλλων Σμύρνης «βούλιαξε» το Περιστέρι και προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου! (video)

Ο Απόλλων Σμύρνης «βούλιαξε» το Περιστέρι και προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου! (video)

Ιστορική νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης που επικράτησε με 10-7 του Περιστερίου και προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου Ανδρών στο Πόλο.

Ο Απόλλων Σμύρνης έδωσε συνέχεια στην φοβερή πορεία που πραγματοποιεί στο Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών, καθώς μετά τη νίκη στα πέναλτι επί του ΝΟ Βουλιαγμένης (09/05, 12-9), «βύθισε» και το Περιστέρι (10-7) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη βρισκόταν από το ξεκίνημα μπροστά στο σκορ, με τον Νίκο Γαρδίκα να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και στέλνοντας την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στον τελικό με σκορ 10-7.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Απόλλων Σμύρνης έγινε η 12η ομάδα με παρουσία σε ένα τουλάχιστον τελικό, μετά τους Ολυμπιακό, ΝΟ Βουλιαγμένης, Εθνικό, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Πατρών, Πανιώνιο, Άρη Θες/νίκης, ΝΟ Χίου, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΝΟ Χανίων.


Τα οκτάλεπτα:
2-4, 2-1, 1-2, 2-3

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Τοράκης 2, Μπιτσάκος Ανδρ. 1, Χόλαντ, Μπιτσάκος Κ., Αλευρίδης

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας, Τρούλος, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 4, Τσαχειλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσάνος, Τόττης, Τσιαβαλιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0