World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Διπλά... χαμμένο το Περιστέρι, σε φοβερή φόρμα μίνι παίδες Ολυμπιακού και Νηρέα Γέρακα (video)

Waterpolo Trials Tournament: Διπλά... χαμμένο το Περιστέρι, σε φοβερή φόρμα μίνι παίδες Ολυμπιακού και Νηρέα Γέρακα (video)

Την Κυριακή (14/04) την πισίνα του Αλίμου κατέκλυσαν μίνι παίδες γεμάτοι όρεξη για... παιχνίδι και εφήβοι, που βρίσκουν ευκαιρία για περισσότερη προπόνηση και μεγαλύτερη βελτίωση. Οι μίνι παίδες των Ολυμπιακού και Νηρέα Γέρακα πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις, ενώ το Περιστέρι έφυγε ηττημένο εις... διπλούν.

Οι έφηβοι του Περιστερίου και του Ολυμπιακού 1 ξεκίνησαν, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν μια δυναμική αρχή στην πρώτη περίοδο, όμως από την δεύτερη και μετά η οικοδέσποινα αύξησε την πίεση της, ειδικά στην άμυνα. Παρά την πίεση, όμως, ο Ολυμπιακός έβρισκε τρόπο να σκοράρει και να διατηρεί το προβάδισμα. Το Περιστέρι, παρόλα αυτά, δεν επαναπαύτηκε και φόρτσαρε από την τρίτη περίοδο και έπειτα, καταφέρνοντας να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Εξαιρετικές και οι δύο ομάδες, όμως οι «ερυθρόλευκοι» είναι εκείνοι που πέτυχαν το νικητήριο γκολ (10-9).

Οι μίνι παίδες του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν τον Ιωνικό και... κυριάρχησαν στην πισίνα. Το ματς ήταν ξεκάθαρα στα μέτρα των «ερυθρόλευκων» μιας και δεν επέτρεψαν σχεδόν καθόλου να παραβιαστεί η εστία τους, ενώ τα γκολ δεν σταματούσαν να μπαίνουν. Κέρδισαν, μάλιστα, αρκετά πέναλτι, τα οποία βοήθησαν στην αύξηση του προβαδίσματός τους, κερδίζοντας εν τέλει με το εντυπωσιακό 21-3.

Στη συνέχεια, οι μίνι παίδες του Υδραϊκού φιλοξένησαν τον Νηρέα Γέρακα. Η οικοδέσποινα δυσκολεύτηκε πολύ, μιας και τα έξυπνα κλεψίματα των αντιπάλων και οι γρήγορες αντεπιθέσεις τούς κατέστησαν... άπιαστους. Χάρη στα αμέτρητα γκολ των Λεωνίδα Πάλλα και Μιχαήλ Χάρη, οι οποίοι είχαν στραμμένο το βλέμμα μόνο στα... δίχτυα, οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλο προβάδισμα και επομένως την νίκη με τελικό σκορ 19-4.

Οι έφηβοι της Ηλιούπολης αυτή τη φορά αναμετρήθηκαν με το Περιστέρι, το οποίο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό 1 το πρωί, δέχθηκε ακόμη μια. Η οικοδέσποινα έχει βελτιωθεί πολύ από την πρώτη της εμφάνιση στο τουρνουά και αποτελεί εξαιρετικά δύσκολο αντίπαλο. Οι ρυθμοί του Περιστερίου έχουν αρχίσει να πέφτουν τον τελευταίο καιρό, όμως δεν τα παρατάει. Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του πήραν μπρος, όμως τα γρήγορα αντανακλαστικά του τερματοφύλακα της Ηλιούπολης, Στέφου Στυλιανού, απαγόρευσαν όποια απειλή. Παρόλα αυτά, κάποια κερδισμένα πέναλτι μείωσαν σημαντικά το σκορ. Η οικοδέσποινα έψαξε και βρήκε πιο εύκολα τα γκολ, παίρνοντας μια ακόμη σημαντική νίκη (12-9).

Η ημέρα έκλεισε με τους εφήβους του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου. Δυνατό ντέρμπι με το σκορ να μην αποκλίνει σχεδόν καθόλου μέχρι και την τρίτη περίοδο. Πάνω που μια εκ των δύο ομάδων έπαιρνε προβάδισμα, η άλλη ισοφάριζε χωρίς καθυστερήσεις. Δεν μπορούσες να καταλάβεις πότε η μπάλα άλλαζε κατοχή και αυτό αύξανε τον ενθουσιασμό και την αγωνία. Μερικές στιγμές απροσεξίας από τους φιλοξενούμενους, όμως, ήταν αρκετές για να... ξεφύγει η οικοδέσποινα και να πάρει τελικά το παιχνίδι με 13-6.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0