World Sports

Ο Τζέι Σίμπσον: Πέθανε ο πρώην αστέρας του NFL, γνωστός για τη «δίκη του αιώνα» και την αθώωση σε διπλή δολοφονία!

Ο Τζέι Σίμπσον: Πέθανε ο πρώην αστέρας του NFL, γνωστός για τη  «δίκη του αιώνα» και την αθώωση σε διπλή δολοφονία!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε ο Ο Τζέι Σίμπσον νικημένος από τον καρκίνο, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Ο Τζέι Σίμπσον, ο πρώην «θρύλος» του NFL και κύριος ύποπτος για τη διπλή δολοφονία της πρώην συζύγου του, Νικόλ Μπράουν Σίμπσον, και του Ρόναλντ Γκόλντμαν το 1994.

Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, ο Σίμπσον έγινε ένας από τους πιο διάσημους και αγαπητούς παίκτες του NFL, αλλά η ζωή του πήρε μία «σκοτεινή» τροπή το 1994. Κατηγορήθηκε για τους φόνους της Νικόλ Μπράουν Σίμπσον και του Ρόναλντ Γκόλντμαν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και παραπέμφθηκε στη διαβόητη «δίκη του αιώνα», μετά την επίσης διάσημη καταδίωξη για τη σύλληψή του.

Η δίκη του διήρκησε 11 μήνες, αλλά τελικά αθωώθηκε σε μία δίκη-παρωδία που έλαβε τεράστια δημοσιότητα διεθνώς. Εκτιμάται, ότι περίπου 150 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την ανάγνωση της ετυμηγορίας!

Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο του προστάτη, με την οικογένειά του να ανακοινώνει στο Twitter τον θάνατό του.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0