World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Σε εξαιρετική... φόρμα οι παίδες του Ναυπλίου, ένταση και πάθος ξεχώρισαν από τις αναμετρήσεις (video)

Waterpolo Trials Tournament: Σε εξαιρετική... φόρμα οι παίδες του Ναυπλίου, ένταση και πάθος ξεχώρισαν από τις αναμετρήσεις (video)

Μετά από δύο ολόκληρες εβδομάδες εκτός πισίνας, μίνι παίδες και παίδες επέστρεψαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την Κυριακή (31/03) στον Άλιμο. Σε μια άκρως... καλοκαιρινή μέρα είχαμε αρκετό θέαμα, δυνατές «μάχες», αλλά και πολλά γκολ, ενώ ξεχώρισαν με διαφορά οι παίδες του Ναυπλίου.

Την αρχή έκαναν οι μίνι παίδες του Ναυπλίου και του Χαϊδαρίου, σε μια δυνατή... μονομαχία. Το Ναύπλιο κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλα τα τμήματα και αγώνες με τους αγώνες τα παιδιά βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Αυτή τη φορά οι μικροί αθλητές ηττήθηκαν από το Χαϊδάρι με 14-13, όμως η σχεδόν μηδαμινή διαφορά στο σκορ δείχνει πόσο δυνατοί αντίπαλοι είναι.

Στη συνέχεια το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι των μίνι παίδων έλαβε χώρα. Ο Υδραϊκός υποδέχτηκε την Ροή, με τους φιλοξενούμενους να μην δυσκολεύονται ιδιαίτερα να πάρουν το... τρίποντο. Ήταν πιο δυνατοί, πραγματοποιούσαν διαρκώς κλεψίματα και έβγαιναν γρήγορα στην αντεπίθεση, γεγονός που τους εξασφάλισε τη νίκη (14-5). Ακόμη έχουν πολύ δουλειά να ρίξουν οι μίνι παίδες του Υδραϊκού, όμως βρίσκονται σε μια τρυφερή ηλικία και έχουν ακόμη πολύ δρόμο μπορστά τους, οπότε προς το παρόν ας... απολαύσουν το παιχνίδι.

Σαρωτικοί... οι παίδες του Ναυπλίου, οι οποίοι από την στιμγή που βούτηξαν ήταν λες και έκαναν... προπόνηση. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τους γρήγορους ρυθμούς των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κατάφεραν να φύγουν με έστω μια νίκη. Η άμυνα της οικοδέσποινας έμενε πίσω, ενώ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν ανύμπορος να αντιδράσει απέναντι στους αιφνιδιαστικούς ελιγμούς του Ναυπλίου που... κατέκτησε την πισίνα του Αλίμου, με τελικό σκορ 31-1.

Οι παίδες του ΑΝΟ Γλυφάδας και του Ιωνικού πήραν σειρά. Ισχυρές κατά μέτωπο συγκρούσεις, με τα νεύρα να είναι τεταμένα ανά στιγμές. Η Γλυφάδα ξεκίνησε δυνατά και ενώ καθόλη τη διάρκεια του αγώνα παρέμενε μπροστά στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι γρήγορα πλησίαζαν. Ένα από τα highlights του αγώνα ήταν τα μακρινά εύστοχα σουτ, που δεν προκαλούσαν απλώς απειλή, αλλά χάριζαν και θέαμα. Παρά την εξαιρετική και συνάμα... παθιασμένη εικόνα του Ιωνικού, η οικοδέσποινα διατήρησε έως το τέλος το προβάδισμά της και πήρε το ματς με 16-15.

Οι παίδες της Ηλιούπολης φιλοξένησαν τον Πανιώνιο, δείχνοντας την εξαιρετική τους προετοιμασία. Ο Πανιώνιος, αν και έχει δείξει πολύ δυνατό... πρόσωπο σε όλους τους αγώνες, φαινόταν σαν να «πνίγεται». Η οικοδέσποινα πήρε από νωρίς το προβάδισμα και κατάφερε να το διατηρήσει ως το τέλος, φεύγοντας νικήτρια με 17-9. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν αρχικά αρκετά πίσω στο σκορ, όμως δεν τα παράτησαν και, παρά την ήττα, βρήκαν τρόπο να σκοράρουν.

H ημέρα έκλεισε με τους παίδες του Υδραϊκού και του Νηρέα Γέρακα, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα, να πραγματοποιούν πρώτη φορά εμφάνιση στο τουρνουά στην εν λόγω κατηγορία. Και όπως φάνηκε, αν και έχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, δυσκόλεψαν αρκετά την οικοδέσποινα. Πρωταγωνίστησαν τα έξυπνα και πονηρά κλεψίματα, αλλά και οι καίριες επεμβάσεις και των δύο τερματοφυλάκων, γεγονός που φάνηκε και από το σχετικά χαμηλό σκορ, τουλάχιστον στις δύο πρώτες περιόδους. Ο Υδραϊκός αν και πραγματοποίησε σημαντικές επεμβάσεις, δυσκολευόταν να βρει δίχτυα. Το κατάφερε, όμως, περισσότερες φορές από τον Νηρέα Γέρακα και αυτό του «χάρισε» τη νίκη με 9-5.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0