World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Έλαμψε η Γλυφάδα, σε καλή μέρα και φόρμα Ολυμπιακός, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός (video)

Waterpolo Trials Tournament: Έλαμψε η Γλυφάδα, σε καλή μέρα και φόρμα Ολυμπιακός, Πανιώνιος και Παναθηναϊκός (video)

Στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας συναντήθηκαν οι ομάδες που έλαβαν μέρος στους αγώνες της Κυριακής (10/03) στο πλαίσιο του Waterpolo Trials Tournament. Ακόμη μια μέρα γεμάτη ντέρμπι, ματς να κρίνονται στον πόντο, παραλίγο ανατροπές και αγωνία στο... κόκκινο.

Η Κυριακή (10/03) ξεκίνησε με τους παίδες του Ολυμπιακού να υποδέχονται την Ηλιούπολη. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από μια νίκη την προηγούμενη ακριβώς ημέρα κόντρα στον Ηλυσιακό, όμως αυτή τη φορά οι «κόκκινοι» έκαναν... επίδειξη κυριαρχίας.

Υπέκυψε στην πίεση που της άσκησε ο Ολυμπιακός, δυσκολεύτηκε να βρει τις κατάληλες συνθήκες και τον χώρο που χρειαζόταν για να περάσει στην αντεπίθεση, με αποτέλεσμα η γηπεδούχος να πάρει το ματς με 12-3.

Η επόμενη αναμέτρηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η... μητέρα όλων των μαχών. ΑΝΟ Γλυφάδας 1 και Ολυμπιακός 1 συναντήθηκαν σε ένα δυνατό και γεμάτο αγωνία ντέρμπι. Οι έφηβοι και των δύο ομάδων βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και σε κάθε τους ματς υπόσχονται πολλά.

Το παιχνίδι πήγαινε αρχικά πόντο πόντο, όμως οι «κόκκινοι» δεν άργησαν να πάρουν προβάδισμα και προς στιγμήν να ξεφύγουν. Η Γλυφάδα δεν τα παράτησε, ανασυγκροτήθηκε και έφερε και πάλι το ματς στα ίσα, καταφέρνοντας σύντομα να αποκτήσει προβάδισμα.  Ο Ολυμπιακός βγήκε στην κόντρα, έβγαλε καλές αντεπιθέσεις, όμως τελικά «λύγισε» απέναντι στην δύναμη της γηπεδούχου, η οποία πήρε την νίκη με 12-10.

Στη συνέχεια οι έφηβοι του ΑΝΟ Γλυφάδας 2 υποδέχτηκαν τον Υδραϊκό. Ακόμη μια δυνατή «μάχη», η οποία φαίνεται από το σχετικά χαμηλό σκορ. Τα ισχυρά ματς άλλωστε, δεν κρίνονται πάντα από την πληθώρα των γκολ.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι στην αρχή να δυσκολεύτηκαν λιγάκι, αλλά ανέβασαν ρυθμούς και κόντραραν την γηπεδούχο. Η μεγάλη πίεση που άσκησαν οι ομάδες είναι υπαίτια για τα λιγοστά σχετικά γκολ που σημειώθηκαν. Και οι δύο εφηβικές ομάδες της Γλυφάδας βρίσκονταν σε καλή μέρα, μιας και ο ΑΝΟ Γλυφάδας 2 «τσέπωσε» την νίκη με σκορ 9-5.

Σειρά πήραν οι παίδες του Περιστερίου και του Πανιωνίου. Το Περιστέρι σημείωσε το Σάββατο (09/03) μια εντυπωσιακή νίκη απέναντι στον Εθνικό και βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα όλο και περισσότερο. Παρόλα αυτά, ο Πανιώνιος ήρθε για να του βάλει... δύσκολα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν αστειεύονται με την νίκη και ήρθαν έτοιμοι για όλα. Με πολύ όμορφα κλεψίματα είχαν γίνει η... σκιά των αντιπάλων τους, γεγονός που προκάλεσε μερικές εντάσεις και νεύρα στον πάγκο της οικοδέσποινας.

Θα μπορούσαν να σημειωθούν περισσότερα γκολ από πλευράς Πανιωνίου, όμως ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου, Ελευθέριος Καραμπάτσος, κατάφερε να ξεχωρίσει για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, εντυπωσιάζοντας με τις έγκαιρες αποκρούσεις του. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι «καρπώθηκαν» μια πολύ ικανοποιητική νίκη (9-5).

Την αγωνιστική ημέρα έκλεισαν οι παίδες της Ροής και του Πανιωνίου. Η οικοδέσποινα ήρθε με νίκη την προηγούμενη μέρα και μάλιστα κόντρα στην Γλυφάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός, επίσης με αντίπαλο την Γλυφάδα, έφυγε ηττημένος.

Δύο ομάδες καλές, που ρίχνουν σκληρή δουλειά στις ακαδημίες τους. Μια όμως θα κατάφερνε να πάρει την νίκη. Η πίεση που ασκούσε ο Παναθηναϊκός γινόταν ασφυκτική και η Ροή δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για γκολ. Το πάλεψε, όμως οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το παιχνίδι αναδείχθηκαν περισσότερο και παίξανε καλύτερα, με αποτέλεσμα να κάνουν την νίκη δική τους με τελικό σκορ 10-4.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0