World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Δυνατές... συγκρούσεις, εντυπωσιακές αποκρούσεις και άκρως ανεβασμένο επίπεδο (video)

Waterpolo Trials Tournament: Δυνατές... συγκρούσεις, εντυπωσιακές αποκρούσεις και άκρως ανεβασμένο επίπεδο (video)

Το κολυμβητήριο της Γλυφάδας φιλοξένησε τους αγώνες του Σαββάτου (09/03) στο πλαίσιο του Waterpolo Trials Tournament. Εντυπωσιακές εμφανίσεις από παίδες και εφήβους από όλες τις ομάδες, με τους τερματοφύλακες να είναι εκείνοι που ξεχώρισαν κατά κύριο λόγο. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπήρξε μπόλικο θέαμα για ακόμη μια φορά και καμία ομάδα δεν απογοήτευσε.

Οι παίδες του Περιστερίου υποδέχτηκαν τον Εθνικό, σε ένα ματς σκληρό. Η μεγάλη απόκλιση στο σκορ (9-1) δεν υποδηλώνει σε καμία περίπτωση πως η μια ομάδα ήταν με διαφορά καλύτερη από την άλλη. Και οι δύο ασκούσαν τρομερή πίεση, όμως η συνεργασία και καλή επικοινωνία μεταξύ των παικτών του Περιστερίου απέδωσε.

Οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να συντονιστούν καλύτερα και να βγουν μπροστά με μεγαλύτερο δυναμισμό. Παράλληλα, ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου, Ελευθέριος Καραμπάτσος, ήταν πανταχού παρόντος, προστατεύντας αποτελεσματικά την εστία του απέναντι σε κάθε... εχθρική εισβολή.

Σειρά είχαν οι έφηβοι του Ηλυσιακού και της Ηλιούπολης. Η οικοδέσποινα φάνηκε να ξεκινάει πιο δυναμικά και συγκεντρωμένα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να ανέβασουν ρυθμούς και να παίζουν πιο επιθετικά και συγκεντρωμένα.

Ακόμη ένας δυνατός αγώνας με πολλά κλεψίματα, γκολ, δυνατές αντεπιθέσεις, περισσότερο νεύρο και συνεχή διεκδίκηση της μπάλας, κυρίως από την πλευρά της Ηλιούπολης. Ο Ηλυσιακός το πάλεψε, όμως δεν μπόρεσε να βρει επαρκείς χώρους να κάνει το παιχνίδι του, με αποτέλεσμα η γηπεδούχος να φεύγει νικήτρια με τελικό σκορ 14-4.

Oι παίδες του AΝΟ Γλυφάδας 2 φιλοξένησαν την Ροή, με τις δύο ομάδες να εφαρμόζουν σκληρό πρέσινγκ και να κοντράρονται... κατά μέτωπο. Η Ροή, αν και ξεκίνησε αντιμετωπίζοντας «θηρία» στο τουρνουά, γρήγορα ανέβηκε επίπεδα, δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της τα τελεταία πέντε με έξι χρόνια.

Η Γλυφάδα μπορεί να παραμένει δύναμη στον χώρο, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν την φοβήθηκαν. Αντιθέτως, με γρήγορες αντεπιθέσεις και πηγμή, βγήκαν μπροστά και κατάφεραν να πάρουν το ματς με 11-8. Η γηπεδούχος λίγο πριν την λήξη της 3ης περιόδου, πραγματοποίησε μερικά καλά κλεψίματα και προς στιγμήν φάνηκε να μπορούσε να ανατρέψει το σκορ, όμως αυτό δεν ήταν τελικά αρκετό, πλησιάζοντας, παρόλα αυτά, κατά πολύ την αντίπαλο.

Την αγωνιστική ημέρα έκλεισαν οι παίδες του ΑΝΟ Γλυφάδας 1 και του Παναθηναϊκού 1. Η πρώτη ομάδα της Γλυφάδας τα πήγε πολύ καλύτερα, δυσκολεύοντας τους «πράσινους», κάτι το οποίο φάνηκε ξεκάθαρα από το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε αρκετά καλά κλεψίματα, όμως έμεινε σε αυτά. Δεν μπορούσαν να βγουν στην αντεπίθεση εύκολα, μιας και η γηπεδούχος έκλεινε τους αντιπάλους αποτελεσματικά. Παρόλα αυτά, ξεχώρισε το γκολ με... buzzer-beater στην λήξη της 3ης περιόδου από μεγάλη απόσταση «δια χειρός» Έκτορα Καραγκούνη

Αυτό έδωσε ένα boost στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στην έναρξη της 4ης και τελευταίας περιόδου μπήκαν πιο ενεργά στον αγωνιστικό χώρο, πλησιάζοντας απειλητικά την οικοδέσποινα. Τελικά όμως, η Γλυφάδα έφυγε με την νίκη και τελικό σκορ 16-11.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0