World Sports

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 9-14: «Κόκκινο» το ντέρμπι και πρόκριση για το Final-4 του LEN Champions League!

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 9-14: «Κόκκινο» το ντέρμπι και πρόκριση για το Final-4 του LEN Champions League!

Στο Final-4 του Champions League πόλο Γυναικών προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, με τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν της Βουλιαγμένης με σκορ 14-9.

Με φόντο την πρόκριση στο Final-4 του LEN Champions League Γυναικών, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη ήρθαν αντιμέτωποι στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των ομίλων.

Ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς προβάδισμα και το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε υπέρ του με σκορ 4-1. Στην δεύτερη περίοδο, οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και βρέθηκαν μπροστά με 7-2 στο ημίχρονο.

Η Βουλιαγμένη  έβγαλε αντίδραση στο τρίτο οκτάλεπτο, ξεκίνησε με ένα επιμέρους σκορ 3-0 και μείωσε σε 7-10,  που ήταν και το αποτέλεσμα της περιόδου.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός πήρε ξανά ασφαλές προβάδισμα και με ένα επιμέρους σκορ 2-0 «σφράγισε» στην ουσία τη νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 14-9, με τις γυναίκες του Ολυμπιακού να παίρνουν την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-3 , 5-3, 2-4

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Κρασσά, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ριτζ 2, Σλίκινγκ 4, Πάτρα, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη 1, Γιάουστρα 2, Αγγελίδη, Λουπάκη

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 5, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα 1, Βασιλική Πλευρίτου 1, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0