World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Φοβερή ανατροπή οι μίνι παίδες του Ολυμπιακού – Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Ιωνικός σε εξαιρετική φόρμα (video)

Waterpolo Trials Tournament: Φοβερή ανατροπή οι μίνι παίδες του Ολυμπιακού – Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Ιωνικός σε εξαιρετική φόρμα (video)

Την Κυριακή (25/02) συγκεντρώθηκαν στην Γλυφάδα οι παίδες γεμάτοι όρεξη για παιχνίδι και ανταγωνισμό. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, το ευχαριστήθηκαν και επέστρεψαν πιο δυναμικά από ποτέ. Οι κερκίδες γεμίσαν ακόμη μια φορά με υποστηρικτικούς γονείς, που ενισχύουν την προσπάθεια και τα όνειρα των παιδιών τους.

Στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, ο ΑΝΟ Γλυφάδας υποδέχτηκε τον Πανιώνιο. Η τακτική προπόνηση των παιδιών έχει αποδώσει, μιας και οι δύο ομάδες έδειξαν την πηγμή τους στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν ορισμένα προβλήματα επικοινωνίας, κατά κύριο λόγο, γεγονός που προκαλούσε σύγχυση στον συντονισμό της ομάδας.

Η οικοδέσποινα εμφανίστηκε πιο οργανωμένη, με εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των παικτών, με αποτέλεσμα να αποσυντονίσουν επιτυχώς τους αντιπάλους και να... ξεφύγουν κατά πολύ στο σκορ. Το τελικό 16-8, έδειξε τόσο τα κενά του Πανιωνίου, όσο και το καλό επίπεδο, στο οποίο έχει καταφέρει να ανέβει ο ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ακολούθησαν οι παίδες του Ιωνικού και του Υδραϊκού. Οι οικοδεσπότες έδειξαν ένα πολύ καλό... πρόσωπο. Ήταν πλήρως συντονισμένοι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την αντίπαλη ομάδα ουκ ολίγες φορές. Άλλωστε, οι 10 πόντοι διαφορά στο σκορ (17-10) επιβεβαίωσαν την επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των παικτών του Ιωνικού. Ο Υδραϊκός, παρότι έχει δείξει κατά καιρούς εξαιρετικά στοιχεία, πρέπει να βρει το «κλειδί» στην επικοινωνία και την καλή συνεννόηση.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας παίδων Βουλιαγμένης και Περιστερίου. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν λίγο πιο υποτονικά, στην αρχή η ομάδα των Νοτίων Προαστίων επιβλήθηκε και διατήρησε μια διαφορά στο σκορ. Σύντομα, όμως, το Περιστέρι ανέβασε tempo, δεν τα παράτησε και θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει την έκπληξη. Τελικά, η Βουλιαγμένη αντιστάθηκε και κατάφερε να πάρει στο... παρά πέντε το ματς με 11-10.

Και οι μίνι παίδες είχαν την ευκαιρία να βουτήξουν στην πισίνα. Ο ΑΝΟ Γλυφάδας φιλοξένησε τον Ολυμπιακό , ο οποίος κατάφερε και ανέτρεψε όλα τα δεδομένα. Η οικοδέσποινα φαινόταν πως είχε το... πάνω χέρι, διατηρώντας ένα προβάδισμα 4-0. Οι φιλοξενούμενοι, χάρη σε ευφυείς παίκτες, όπως ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, με σωστούς ελιγμούς και έξυπνες κινήσεις, πραγματοποίησαν τεράστια ανατροπή. Βρισκόταν σε όλες τις φάσεις, ξεπεταγόταν απρόσμενα, αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους, και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός πήρε, αρχικά ένα προβάδισμα 8-4, και εν τέλει το παιχνίδι με 14-11.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0