World Sports

Waterpolo Trials Tournament: Μια μέρα αφιερωμένη στους μίνι παίδες, με δυνατές αναμετρήσεις και πολύ διασκέδαση

Waterpolo Trials Tournament: Μια μέρα αφιερωμένη στους μίνι παίδες, με δυνατές αναμετρήσεις και πολύ διασκέδαση

Ήταν να μην γίνει η αρχή! Τα πιτσιρίκια γέμισαν την πισίνα της Πετρούπολης το Σάββατο (24/02), αγωνίστηκαν και πάνω απ’ όλα το διασκέδασαν. Άλλωστε, σε αυτή την ηλικία ο παράγοντας της διασκέδασης είναι σημαντικός, ώστε να κερδίσει το πόλο την... καρδιά των μικρών αθλητών.

Πρώτοι στην «κούρσα» μπήκαν ο Νηρέας Γέρακα και η Ροή. Πρωταγωνίστησαν τα γκολ, ειδικά από την πλευρά της οικοδέσποινας, η οποία κυριάρχησε στην πισίνα. Με τελικό 13-4, ο Νηρέας Γέρακα απέσπασε μια σημαντική νίκη και οι αθλητές γέμισαν με χαρά και αυτοπεποίηθηση στις δυνατότητές του.

Οι μίνι παίδες Χαϊδαρίου και Ιωνικού έλαβαν θέση στη συνέχεια, με την οικοδέσποινα τελικά να πέρνει τον πόντο. Και οι δύο ομάδες βρίσκονταν περίπου στο ίδιο επίπεδο, το πάθος των παιδιών για νίκη φάνηκε από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό άλλωστε και το σκορ δεν είχε τεράστια απόκλιση. Η οικοδέσποινα κέρδισε τελικά με 9-7, όμως και η προσπάθεια του Ιωνικού ήταν αξιόλογη.

Η αγωνιστική μέρα έκλεισε με τους μίνι παίδες της Πετρούπολης και του Υδραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι είναι μια ομάδα χρόνια στον χώρο, η οποία θέτει τις βάσεις της ήδη από τα πολύ μικρά ηλικιακά γκρουπ. Αυτό φάνηκε, άλλωστε και κόντρα στην Πετρούπολη, με πολλά υποσχόμενες ικανότητες από τους αθλητές του Υδραϊκού. Από την άλλη η Πετρούπολη, αν και χρόνια στον χώρο, τώρα αρχίζει σιγά σιγά να προωθεί περισσότερο την υδατοσφαίριση στα μικρά παιδιά, ενώ προσπαθεί να φτιάξει σιγά σιγά και γυναικεία ομάδα, με την μικρή Ελευθερία ήδη να αγωνίζεται μαζί με τα αγόρια. Τελικά, ο Ιωνικός έφυγε νικητής, με τελικό σκορ 16-10.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0